سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فضاپیمای شاتل دوباره در آسمان‌ها اوج می‌گیرد+ تصاویر

رقابت با کپسول فضایی سایوز سبب شده است تا یک شرکت آمریکایی نسل جدید شاتل‌های فضایی را بسازد و در آینده نزدیک راهی ماموریت‌های فضایی کند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فضاپیمای کوچک شرکت دریم چَسر (Dream Chaser)، با موفقیت بر فراز بیابان کویر موهاوی (Mojave desert) به پرواز درآمده است.

این فضاپیما قرار است در کنار سفینه ساخت شرکت اسپیس ایکس برای حمل و نقل فضانوردان و محموله‌های ایستگاه فضایی بین المللی مورد استفاده قرار گیرد.


مینی شاتل ساخت شرکت دریم چَسر، بالای راکت فضایی سوار شده و درباند فرودگاه مانند هواپیما فرود می‌آید؛ ناسا قراردادی با شرکت سازنده برای حمل و نقل فضانوردان و محموله‌ها امضا کرده است.


اکنون پرواز‌های آزمایشی انجام شده توسط این شاتل، بدون سرنشین و در پایگاه هوایی ادواردز و مرکز تحقیق پرواز آرمسترانگ انجام می‌شود.

شاتل فضایی تا ارتفاع ۱۰ هزار فوتی پراوز کرده و در باند پرواز فرودی موفق داشته است.


کارشناسان امیدوار هستند تا سال ۲۰۱۹ پرواز نهایی مینی شاتل و ماموریت آن انجام و تا سال ۲۰۲۴ حداقل ۶ ماموریت تحویل محموله از ایستگاه فضایی انجام شود.


تست آزمایشی مینی شاتل برای بررسی وضعیت آیرودینامیکی، نرم افزار‌های پرواز و عملکرد سیستم کنترل آن انجام شده است.

کارشناسان اعلام کرده اند تست دوم را نیز تا قبل از پایان سال میلادی جاری انجام می‌دهند و در صورت موفقیت آمیز بودن، تست پرواز نهایی انجام می‌شود.


شاتل فضایی شرکت چَسردریم می‌تواند تا هفت خدمه پرواز را حمل کند و در 2 حالت بدون سرنشین و سرنشین دار مورد استفاده قرارمی گیرد.
عمر مفید این شاتل فضایی برای پانزده ماموریت تخمین زده شده است.


در ساخت این شاتل فضایی از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها استفاده شده و دارای طراحی باله‌های منحصر به فردی است.


فضاپیمای شاتل در سال‌های قبل توسط ناسا برای حمل و نقل محموله‌ها و فضانوردان مورد استفاده قرارمی گرفت، اما به تدریج و پس از بروز حادثه انفجار، نقص درباز شدن چترهنگام فرود، سختی کار فضانوردان برای فرود موفق شاتل و مواردی ازاین دست بازنشسته شد.


درسال‌های اخیز کپسول فضایی سایوزساخت کشورروسیه کارحمل و نقل فضانوردان و محموله‌ها به ایستگاه فضایی و زمین را انجام می‌دهد و ناسا می‌خواهد از خود استقلال داشته باشد.

افزون بر شرکت چَسردریم، شرکت‌های بوئینگ، اسپیس ایکس و ویرجین گالاکتیک نیز در حال بررسی و تست نمونه‌های آزمایشی سفینه‌های فضایی جدید هستند.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

بررسی نمونه‌های آزمایشی سفینه‌های فضایی جدید

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.