وی با اشاره به اینکه مردم با اطلاع از این موضوع باید از دادن این گونه مبالغ برای کمک پرهیز کنند، افزود: این شماره حسابها واقعی نیست و افراد سود جو برای منافع خود آنها را اعلام میکنند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه این افراد جاعل با سوء استفاده از وضعیت موجود و حس همدردی مردم اقدام به درج شماره حسابهای واهی و جعلی میکنند، تصریح کرد: عمدتا این افراد کلاهبردار با هویتهای جعلی در بانک ها با افتتاح حساب هایی از این طریق اقدام به جمع آوری وجوه مردم می کنند.
وی خاطرنشان کرد: اگر قرار است پولی به حساب زلزله زدگان واریز شود، باید از طریق سامانههای سازمان هلال احمر و یا نهادهای متولی اعلام شود.
سرهنگ اکبری گفت: اگر کسی اطلاعات و اخباری در شبکههای مجازی دارد و شماره حسابی در این خصوص می بیند، میتواند با پلیس 110 موضوع را در میان بگذارد که پلیس نیز قاعدتا آن را برای بررسی به پلیس آگاهی ارجاع می کند.
این مقام انتظامی تاکید کرد: هر گونه کمکهای نقدی و غیر نقدی مردم شریف کشور ایران به منظور کمک به زلزله زدگان کرمانشاه در هر حوزه ای باید از طریق سازمان مربوطه، شماره حساب رسمی آن و از طریق سایت های واقعی و معتبر اعلام شود.
وی همچنین ضمن توصیه به شهروندان مبنی بر اینکه در صورت مشاهده اخبار و اطلاعاتی در این خصوص، مراتب را به نزدیکترین مقر پلیس آگاهی و واحدهای مبارزه با جعل و کلاهبرداری در سراسر کشور اعلام کنند، گفت: افراد در خصوص مشاهده این شماره حساب ها در سایت های اجتماعی نیز میتوانند موضوع را به پلیس فتا اعلام کنند تا پلیس نیز برای پیگیری و ارجاع به مرجع قضائی اقدام کند.
انتهای پیام/