صفری افزود: رسانه ملی و استانی زبان گویای ملت و چشم و گوش حساس کشور است از این رو مکلفیم خواسته ها، نیازها و مشکلات مردم را به اطلاع مسئولین برسانیم و مردم را در جریان کامل فعالیتها، برنامهها، پیشرفتها و مشکلات نهادهای قانونی کشور قرار دهیم و در جهت برقراری تفاهم و ارتباط هر چه عمیق تر مسئولین و اقشار مختلف مردم تلاش نماییم.
وی میزان ۸۰ درصد مخاطب شبکه اشراق را نشان از اعتماد بالای مردم به این رسانه دانست و افزود: مرکز زنجان جایگاه خوبی بین مراکز استانی سازمان صداوسیما را داراست.
وی تعداد ایستگاههای استان را ۱۳۷ مورد اعلام کرده و گفت:۹۸ درصد جغرافیای استان تحت پوشش پخش آنالوگ و ۹۰ درصد استان زیر پوشش دیجیتال است که امیدواریم در صورت تامین منابع لازم و حمایت مسئولین استان، درآینده ساکنان سایر نواحی باقیمانده، تحت پوشش برنامههای دیجیتال قرار بگیرند.
نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی هم در این دیدار با تشکر از مدیران و کارکنان رسانه استانی، برنامههای شبکه اشراق و شبکه استانی رادیو را خوب، مفید و مبتنی بر ارزشهای اسلام و انقلاب دانستند و با ابراز رضایت کامل از عملکرد این رسانه در ایام محرم افزودند: رسانه ملی با دو ویژگی گستردگی مخاطب و انتقال سریع پیام از نقاط مختلف نقش بی بدیلی در گسترش و ترویج معارف و ارزشهای دینی در جامع دارد و بی شک رسانه استانی هم با اجرایی کردن برنامههای مختلف فرهنگی و مذهبی در ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان همچون دانشگاهی عظیم برای اشاعه فرهنگ آزادی و آزادگی امام حسین (ع) فعالیت کرد و با شیوههای هنرمندانه و جذاب، شور حسینی مساجد و حسینیهها را به خانههای مردم برد.
فریدون احمدی ومحمد عزیزی به مطالبه مردم استان درباره بهره مندی از پخش دیجیتال اشاره و بر تأمین بودجه مورد نیاز برای این پروژه و تکمیل پوشش دیجیتال مناطق باقی استان تاکید کردند.