سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۳۷ درصدی تولید چغندرقند در چهارمحال و بختیاری

تولید چغندر قند در استان چهارمحال و بختیاری، امسال با رشد ۳۷ درصدی همراه است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ حمیدرضا دانش معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، با پیش بینی برداشت ۸۴ هزار تن محصول چغندر قند در بیش از ۲ هزار هکتار از مزارع استان گفت: تولید چغندرقند در استان، امسال ۳۷ درصد نسبت به سال گذشته رشد دارد.

وی افزود: میزان تولید سال قبل این محصول در مزارع استان ۶۱ هزار تن بوده است.

دانش همچنین پیش بینی کرد: امسال ۲۱ هزار تن شکر در کارخانه قند چهارمحال و بختیاری تولید و وارد بازار مصرف شود.

وی، از افزایش عیار مرغوبیت محصول چغندر قند این استان از ۱۵ به ۱۷ هم خبر داد و گفت: توزیع بذر اصلاح شده و تغییر روش کشت، در افزایش کیفیت و کمیت این محصول تأثیر مستقیم داشته است.

دانش، عمده محصول چغندر چهارمحال و بختیاری را از ارقام پایا، افشار و بومی بیان و اضافه کرد: بیشتر مزارع این محصول مربوط به شهرستان‌های کیار، شهرکرد و لردگان می‌باشد.

به گفته وی؛ با برنامه ریزی صورت گرفته، زمان انتظار تحویل محصول چغندر قند به کارخانه قند چهارمحال و بختیاری به کمتر از ۲۴ ساعت کاهش یافته است که نقش مؤثری در کاهش هزینه و کرایه حمل و حفظ عیار محصول دارد.

برداشت چغندر قند در از مزارع چهارمحال و بختیاری از اوایل مهرماه آغاز شد و تا اواخر آبان ماه جاری ادامه دارد.

کارخانه قند استان چهارمحال و بختیاری در کیلومتر ۱۲ جاده شهرکرد به هفشجان واقع شده است.

انتهای پیام/ن

افزایش عیار چغندرقند تولیدی در چهارمحال و بختیاری

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.