سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پخت روزانه 5 هزار پرس غذای گرم در سرپل ذهاب

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه از احداث آشپزخانه با ظرفیت پخت روزانه 5 هزار پرس غذای گرم در شهرستان سرپل‌ذهاب خبر داد.

به گزارش گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه آیت عباسیان مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه از اعزام اکیپی مجهز متشکل از20 نفر از سوی ‌اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه به مناطق زلزله زده استان خبر داد و گفت: 2 کامیون شامل ده‌ها تن مواد‌غذایی از جمله آب‌معدنی، برنج، کنسرو، روغن و مواد‌خوراکی برای استفاده حادثه‌دیدگان به مناطق مربوطه ارسال شده است.

انتهای پیام/ز

احداث آشپزخانه در سرپل ذهاب

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.