وی با بیان اینکه ۴۵ روحانی در روستاهای شهرستان مشغول فعالیت هستند، افزود: جامعه روحانیت باید از فرصت دهه آخرصفر برای ارتقاء سطح آگاهیهای مردم روستاها در زمینههای مختلف دینی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بهره ببرند و آنان را به سمت تعالی سوق دهند.
پوراسلامی با اعلام اینکه آثار و برکات حضور تبلیغی جامعه روحانیت در مناطق محروم و روستاها بر هیچکس پوشیده نیست، تأکید کرد: باید حضور آنها در روستاها افزایش یابد.
وی، ترویج معارف دینی و اسلامی در مناطق محروم، اقامه نمازهای جماعت پنجگانه در مساجد روستاها، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ دینی، ارائه مشاورههای دینی و مذهبی، ترغیب اهالی روستاها به انجام واجبات دینی، امربهمعروف و نهی از منکر، جمعآوری خمس و زکات اهالی روستا و فعالیتهای فرهنگی در راستای تبلیغ معارف دینی را از مهمترین برنامه های جامعه ی روحانیت مستقر در روستاها برشمرد.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی منوجان تصریح کرد: حضور روحانیت در روستاها نهتنها باعث ترویج فرهنگ دینی وسبک زندگی اسلامی میشود، بلکه به رفع اختلافات و مشکلات روستا نیز از طریق پای درمیانی کمک شایانی میکند.
وی زمینهسازی برای ایجاد رشد معنوی و ارتقای دینی جامعه و ترویج علوم و معارف اسلامی را ازجمله وظایف مهم روحانیت عنوان کرد و یادآور شد: روحانیت باید قشر جوان و نوجوان را در سخنرانی خود مورد توجه قرار دهند و مباحث موردنیاز این قشر از جامعه را در سخنان مطرح کنند.
انتهای پیام/ب