وی ادامه داد: امروزه دانشگاهها می توانند نقش مهمی در اقتصاد دانش بنیان داشته باشند و می توانند یک ساماندهی در نظام ملی نوآوری به منظور ارتقا جایگاه جهانی در کشور ایفا کنند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اضافه کرد:یکی از اقدامات مهمی که ما باید در کشور ایجاد کنیم این است که دانشگاها را به سمت دانشگاهای نسل سوم سوق دهیم تا شاهد توسعه و بهبود زیر ساخت های پژوهش،فناوری و نوآوری در کشور باشیم.
صحرائیان بیان کرد:دانشگاها باید فناوری را به داخل دانشگاه بکشانند و دسترسی به آن را برای دانشجویان تسهیل نمایند.
وی تصریح کرد:خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی در زمینه فرهنگ سازی در درون دانشگاه کوشا عمل کرده است و امیدواریم این روند همچنان ادامه پیداکند و در رسیدن به این اهداف پیش قدم باشد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه به تعداد اختراعات این دانشگاه پرداخت و گفت: تعداد اختراعات بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران ثبت شده در سال گذشته 15 مورد بود که تعداد کل آن به 53 مورد رسیده، در حالی که تعداد کل اختراعات داخلی تایید شده در سال گذشته 57 مورد بوده است.
صحرائیان با اشاره به این که ما مرجع استعلام نوآوری در کشور هستیم، اضافه کرد: همکاری نزدیکی با کانون پتنت ایران داریم به طوری که صادرات شرکتهای دانش بنیان این دانشگاه به کشورهای مختلف قابل توجه است اما امیدواریم در سالهای آینده شاهد افزایش حجم و تعداد کشورها باشیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران تعداد شرکتهای دانش بنیان این مجموعه را 37 شرکت اعلام کرد و اضافه کرد: در زمینه اعطای اعتبارات به شرکتهای دانش بنیان متاسفانه موفق نبودیم و اعتبارات این شرکت ها را باید به طور چشمگیری افزایش دهیم.
انتهای پیام/