سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس سازمان دامپزشکی خبر داد:

عرضه مرغ مرده به بازار صحت ندارد

رفیعی پور گفت: با توجه به نظارت مسوولان بر روند کشتار توزیع مرغ مرده به بازار صحت ندارد.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رفیعی پور رییس سازمان دامپزشکی از مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه بین المللی گوشت و فراورده های گوشتی حلال در تهران با اشاره به اعطای برند حلال به محصولات گوشتی جهت صادرت اظهار کرد: بر اساس جلساتی که با سازمان استاندارد داشتیم از این پس وزارت جهاد کشاورزی حوزه نماینده ولی فقیه و سازمان استاندارد در این قضیه ورود خواهند کرد در حالی که تا پیش از این شرکت ها که برند حلال دریافت می کردند مجبور بودند آن را از ترکیه و مالزی بگیرند که این موضوع می تواند افزایش سهم صادرات در دنیا را افزایش دهد.

وی با اشاره به سلامت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس افزود: یکسری ضایعات خوراکی و غیر خوراکی در گوشت قرمز و سفید به ویژه مرغ وجود دارد که 12 درصد آن در حوزه گوشت قرمز و 88 درصد آن در گوشت طیور به عنوان ضایعات هدر می رود و یا به پودر گوشت تبدیل می شود که ارزش افزوده چندانی ندارد.

رفیعی پور ادامه داد: با توجه به استانداردهای روز دنیا، ضایعات خوراکی گوشت قرمز و طیور را باید به خمیر مرغ که دارای ارزش افزوده بالاتری است تبدیل کنیم.

رییس سازمان دامپزشکی توزیع مرغ مرده در بازار را رد کرد و تصریح کرد: یک ناظر شرعی و دامپزشک ازمرحله ای که مرغ زنده وارد سبد می شود تا زمانی که کشتار صورت می گیرد بر تمامی مراحل نظارت دارد و چنین امری صحت ندارد.

 ضرورت تأمین محصولات حلال کشورهای مسلمان

در ادامه مهبد رییس ستاد برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی گوشت و فرآورده های گوشتی و پروتئینی حلال اظهار کرد: تأمین نیازهای کشورهای مسلمان به محصولات حلال به ویژه در منطقه خاورمیانه CIS و اروپای شرقی با جمعیتی نزدیک به 450 میلیون نفر امری ضروری است.

وی افزود: دومین نمایشگاهبین المللی گوشت و فرآورده های گوشتی حلال بیش از120 شرکت داخلی و خارجی از ایران و کشورهای هلند، نیوزلند، پرتغال، فرانسه، بلغارستان، استرالیا، بلژیک، لبان، آذربایجان، افغانستان، آلمان، ترکیه و آرژانتین مشارکت دارند.

مهبد با اشاره به اینکه تجارت صنعت حلال در دنیا 3 هزار و 700 میلیارد دلار است تصریح کرد: گردش مالی تجارت محصولات غذایی حلال در سال 2015 بیش از 900 میلیارد دلار اعلام شده است.

رییس ستاد برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی نمایشگاه با بیان اینکه ارزش بازار صنعت حلال در جهان حدود 4 تریلیون دلار برآورد شده است اظهار کرد: همچنین این میزان به طور مدام در حال افزایش است به گونه ای که جمعیت حدود 2 میلیارد نفری مسلمانان که در بیش از 100 کشور زندگی می کنند اما با این وجود 80 درصد محصولات حلال در کشورهای غیر مسلمان تولید می شود.

مهبد با اشاره به ضرورت تأمین نیاز کشورهای جهان به محصولات حلال گفت: بر این اساس بسترسازی مناسب برای ترویج سرمایه گذاران خارجی در صنایع پروتیینی کشور، جذب فناوری و دانش فنی و ماشین آلات نوین برای بروز کردن کارخانجات و کمک به گسترش بازارهای صادراتی برای تولیدکنندگان محصولات ایرانی در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام /

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.