وی تصریح کرد: در تلاش هستیم همدان به قطب برگزاری برنامه های حوزه کودک و نوجوان تبدیل شود.
عبادی افزود: امیدواریم در این دوره از جشنواره هم همچون سال های گذشته با هم افزایی دستگاه های اجرایی، جشنواره ای ماندگار برگزار کنیم.
رئیس بیست چهارمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان گفت: بر اساس هدفگذاری انجام شده در سال های اخیر برنامه های علمی، فرهنگی و هنری کودک و نوجوان در همدان برگزار می شود.
وی عنوان کرد: امسال بیش از ۴۳۰ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که نسبت به سال گذشته با رشد ۲۵ درصدی همراه است.
عبادی تأکید کرد: این جشنواره علاوه بر ستاد اجرایی دارای شورای سیاستگذاری با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی ویژگی این دوره از جشنواره را رشد کمی و کیفی نمایش ها و حضور افراد برجسته این رشته برای برگزاری کارگاه های آموزشی دانست و افزود: این جشنواره در ۸ بخش مسابقههای کودک، نوجوان، خردسال، بین الملل، کارگاه های آموزشی، تئاتر خیابانی، نمایش نامه نویسی و تئاتر دانش آموزی برگزار خواهد شد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان نیز در این جلسه نشاط را از ضرورت های جامعه امروز برشمرد و گفت: مردم به شادی و نشاط نیاز دارند و برگزاری جشنواره بستر مناسبی برای این امر فراهم می کند.
مهرداد نادری فر با تاکید بر توجه ویژه به مناطق حاشیه شهر، کودکان کار و کودکان تحت پوشش بهزیستی گفت: در برگزاری جشنواره، سهم کودکان میانمار را فراموش نکنیم.
وی عنوان کرد: انتظار می رود این جشنواره نسبت به دوره های گذشته از نظر کمی و کیفی پیشرفت قابل توجهی داشته باشد؛ البته ما برای برگزاری این جشنواره نیازمند اطلاع رسانی گسترده در سطح ملی و بین المللی هستیم.
نادری فر تاکید کرد: همدان در سال ۲۰۱۸ به عنوان پایتخت کشورهای آسیایی انتخاب شده است و می توان از این ظرفیت برای فضاسازی در راستای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره بینالمللی استفاده کرد.
انتهای پیام/د.ا
آثار رسیده به جشنواره بین المللی تائتر همدان 25 درصد رشد داشته است