وی ادامه داد: از همه ظرفیتهای شهرستان باید در زمینه حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید استفاده شود.
رضایی با بیان اینکه تعداد روستاهای ملایر از ۳۵۰ به ۲۰۸ روستا کاهش پیدا کرده است گفت: هماکنون اقدامات خوبی در راستای حفظ سکونت در روستاهای شهرستان ملایر در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه ملایردر گذشته حدود 350 روستا وجود داشته است بیان کرد: در حال حاضر این شهر 208 روستای دارای سکنه دارد و هماکنون اقدامات خوبی در راستای حفظ سکونت در روستاهای، شهرستان در حال انجام است.
فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه هماکنون مهمترین دغدغه مسئولان و مردم در خصوص اشتغال است گفت: باید از همه فرصتها و ظرفیتهای ملایر در راستای ایجاد اشتغال در این شهر استفاده شود.
وی همچنین با اشاره به ثبت ملایر به عنوان شهر ملی مبل و منبت افزود: هماکنون حدود 4 هزار کارگاه مبل و منبت در ملایر فعال است و تعداد 8 هزار نفر به صورت مستقیم و با احتساب صنایع وابسته تعداد 20 هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این واحدها فعالیت دارند.
رضایی با اشاره به ظرفیت بالای ملایر در حوزه کشمش و انگور اظهار داشت: این شهر با داشتن بیش از 10 هزار هکتار باغ انگور جایگاه ویژهای در زمینه صادرات این محصول به کشورهای اروپایی و آسیایی دارد و هماکنون پرونده ثبت جهانی انگور ملایر در فائو در دست پیگیری است و در آینده شاهد ثبت جهانی انگور ملایر خواهیم بود.
فرماندار ملایر خواستار افزایش سهمیه تسهیلات صنوق کارآفرینی امید در راستای تسهیل کار آفرینان و همچنین تقاضای پرداخت یارانه و تجهیزات در زمینه راهاندازی، شیلتر بانوان( مرکز نگهداری زنان معتاد) شد.
وی با اشاره به تشکیل بنیاد صیانت از خانواده از سال گذشته در ملایر ایجاد شده گفت: با تشکیل این بنیاد در هشت ماهه امسال شاهد کاهش 31 درصدی طلاق در ملایر بودهایم.
انتهای پیام/ج