به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛افضلی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه افزایش سرانه مصرف آبزیان را جزو برنامههای اصلی شیلات استان عنوان کرد و گفت: برای تحقق این مهم باید خانوادهها را با آبزیان و نقش این ماده غذایی در سلامت افراد آشنا کرد.
وی افزود: برگزاری دورههای آموزشی، کلاسهای ترویجی و همچنین برگزاری جشنواره طبخ آبزیان، از مهمترین برنامههای شیلات استان برای گسترش فرهنگ استفاده از آّبزیان در بین افراد جامعه است.
افضلی مصرف دو تا سه بار آبزیان در هفته را به شهروندان توصیه و تاکید کرد: افزایش سرانه مصرف آبزیان میتواند کاهش بروز بیماریهای قلبی و عروقی و افزایش سطح سلامت جامعه را به دنبال داشته باشد
در حال حاضر میانگین سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۴ کیلوگرم است.
انتهای پیام/ز