سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صندلی‌های خالی دانشگاه؛

دانشگاه کارآفرین راهکار حل مشکل صندلی‌های خالی

رئیس دانشگاه لرستان گفت: تنها راهکار جلوگیری از وجود صندلی خالی در دانشگاه‌ها این است که به سمت دانشگاه کارآفرین و مهارت‌آفرین پیش برویم تا دانشجو پس از فراغت از تحصیل با مهارت لازم وارد بازار کار شود.

خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان  اظهار کرد: در دانشگاه لرستان صندلی خالی وجود دارد و، چون در برخی از رشته‌های تحصیلی استقبال نسل جوان کم است و با ترافیک فارغ‌التحصیل روبرو هستیم، سبب شده در برخی رشته‌ها صندلی خالی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: تنها راهکار جلوگیری از وجود صندلی خالی در دانشگاه‌ها این است که به سمت دانشگاه کارآفرین و مهارت‌آفرین پیش برویم تا دانشجو پس از فراغت از تحصیل با مهارت لازم وارد بازار کار شود.

رئیس دانشگاه لرستان عنوان کرد: در دانشگاه لرستان با وجود فارغ‌التحصیلان و پذیرش تعادل ایجاد شده است.

عزیزی تصریح کرد: میزان پذیرش دانشجو در افق ۱۴۰۴ در این دانشگاه باید به ۱۱ هزار دانشجو برسد و این در حالیست که هم‌اکنون بیش از ۹۰۰۰ دانشجو داریم که این تعداد دانشجو در ۲۲۶ رشته محل، ۵۷ رشته دکتری، ۷۵ رشته ارشد و ۶۵ رشته کارشناسی مشغول تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه لرستان گفت: همچنین در این دانشگاه ۲۸۲ هیأت علمی، ۷۰ دانشیار و ۱۵ استادتمام مشغول تدریس هستند.

عزیزی خاطرنشان کرد: در مراکز اقماری یکی دو رشته با ظرفیت ۳۰ تا ۴۰ دانشجو داشتیم، اما تنها ۵ نفر ثبت‌نام کردند و به خاطر اینکه رشته‌ها تعطیل نشوند، این افراد را از مراکز اقماری به دانشگاه لرستان منتقل کردیم.

انتهای پیام/م

حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین راهکار حل مشکل صندلی‌های خالی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.