دادگر در خصوص اهمیت سلامت بهداشت دهان و دندان گفت: بیشتر مردم این منطقه مشکلاتی از قبیل: بیماریهای دهان و دندان دارند که هدف از اجرای این طرح خدمت رسانی به مردم مناطق محروم و کم برخوردار است.
وی بیان کرد: امیدواریم با ارائه خدمات بهداشتی مناسب شاهد ارتقای شاخصهای سلامت دهان و دندان در سطح منطقه باشیم.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر گفت: در راستای برنامههای طرح تحول نظام سلامت در بخش دهان و دندان و افزایش ارائه خدمات، کلینیک سیار دندانپزشکی این دانشکده به مدت ۲ هفته در مناطق محروم شهرستان سرباز مستقر و خدمات مربوطه را ارائه کرد.
دکتر دادگر افزود: این کلینیک سیار در روستاهای نسکند، پشامگ، رئیس آباد و کشاری شهرستان سرباز خدمات رایگان دندانپزشکی را به مردم این منطقه ارائه کرد.
وی افزود: همچنین مقرر شد این کلینیک سیار در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت و کاهش هزینههای پرداختی، خدمات دندانپزشکی را به مردم شهرستان قصرقند نیز ارائه کند.
سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی ۲ کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستانهای شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستانهای زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، چابهار و کنارک زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستانهای ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
شهرستان سرباز با مرکزیت راسک با ۱۹۰ هزار نفر جمعیت، ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع وسعت، ۴ بخش ۳ شهر ۱۱ دهستان و ۷۵۰ آبادی دارد و در ۵۰۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان وبلوچستان ولقع شده است.
انتهای پیام/ع