وی افزود: محصولات کشاورزی با ضریب امنیت ویژه ای باید روانه بازار شده تا در این مسیر کشاورزان دچار کمترین ضرر و زیان شوند.
نماینده مردم اسدآباد با اشاره به اشتغال 60 درصد مردم اسدآباد در بخش کشاورزی تاکید کرد: ایجاد صنایع تبدیلی می تواند موجب ارزش افزود و سود بیشتر برای تولیدکنندگان و همچنین رونق اشتغال این منطقه شود.
رنجبرزاده با بیان اینکه رفع مشکلات چغندرکاران را از اولویت مسئولان اسدآباد است، افزود: این شهرستان به عنوان قطب تولید چغندر قند به شدت نیازمند حمایت و پشتیبانی است.
وی خاطرنشان کرد: برای احداث سه طرح اساسی و اشتغال زا در این شهرستان آمادگی وجود دارد که کارخانه قند یکی از این طرح ها است.
نماینده مردم اسدآباد به پرتودهی محصولات کشاورزی اسدآباد تاکید کرد و گفت: پرتو دهی می تواند طول عمر محصولات باغی و زراعی انبار شده را افزایش داده و از فساد آنها جلوگیری کند.
فرماندار اسدآباد نیز ادامه داد: افزایش سطح زیر کشت و میزان تولید چغندر قند در این شهرستان را فرصتی برای تحقق خودکفایی و تکیه برتوان داخلی دانست.
وی اضافه کرد: باید از این فرصت به بهترین شکل استفاده کرد.
حسین افشاری با اشاره به تولید 140 هزار تن چغندر قند در این منطقه، اضافه کرد: با پیگیری های صورت گرفته ظرفیت کارخانه قند همدان روزانه 800 تن افزایش می یابد و بیشترین حجم را به محصولات اسدآباد اختصاص خواهد داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز احداث سردخانه و صنایع تبدیلی در اسدآباد را ضروری دانست و گفت : به دنبال جذب سرمایه گذار برای ایجاد این طرح ها هستیم.
انتهای پیام/ب