وی با اشاره به اینکه 20 درصد درآمد نفتی کشور یعنی معادل 10 میلیارد دلار به صندوق توسعه ملی واریز می شود گفت: توسعه استان منوط به استفاده از صندوق توسعه ملی است و این صندوق، ارز را به محلی اختصاص می دهد که صادرات داشته باشد.
وی تاکید کرد: استفاده نکردن از این ظرفیت یعنی با توسعه فاصله داریم و در این راستا بانک ها ضمن فراگیری آموزش های لازم، باید ساز و کارهای خود را تغییر دهند و حتی ارزیابی آن ها باید براساس اعطای تسهیلات به سرمایه گذاران و جذب اعتبارات از صندوق توسعه ملی باشد.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان و مدیر جذب سرمایه گذاری استان هم در این نشست گفت: در 4 سال گذشته در حوزه نفت و گاز از مجموع 25 طرح با برآورد اعتباری افزون بر 537 میلیون دلا ، 11 مورد با نیاز مالی 105 میلیون دلار به بانک ها معرفی شده بود که فقط به 4 طرح اعتبار پرداخت شده است.
حسینی همچنین گفت: در حوزه صنعت و معدن هم 14 طرح با اعتباری افزون بر 148 هزار دلار برآورد شده بود و از 9 مورد معرفی شده به بانک با 83 میلیون دلار اعتبار لازم، فقط 4 طرح، اعتبار دریافت کرده است.
نماینده بانک صنعت و معدن هم گفت: این بانک در قالب طرح های صندوق توسعه ملی، 180 میلیون دلار برای 12 طرح مصوب کرده بود که تاکنون به 6 طرح با 67 میلیون دلار ، اعتبار پرداخت شده است.
انتهای پیام/خ