وی ادامه داد: در حال حاضر در این مدت 2 هزار و 240 شرکت دانش بنیان از مجموع 3 هزار و 200 شرکت با صندوق تعامل خوب و قابل قبولی داشته اند و 17 هزار و 500 میلیارد تومان منابع اختصاص یافته که از این میزان 915 میلیارد تومان پرداخت شده است و 800 میلیارد تومان نیز تعهد پرداخت برای اقساط وام های بعدی شرکت های دانش بنیان داریم.
رئیس صندوق نوآوری افزود: این شرکت ها در مجموع 70 شغل به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده اند که 481 محصول ساخته و به بازار عرضه کرده اند و 47 خط تولید راه اندازی شده است.
سلطانی بیان کرد:مهم ترین حوزه های فعالیت شرکت های دانش بنیان فناوری زیستی و بعد از آن فناوری اطلاعات و ارتباطات است رواج یافتن فناوری های نوین در بخش خصوصی بسیار مهم و حائز اهمیت است.
وی در خصوص تفاهم نامه امضا شده امروز با سازمان پژوهش ها گفت: صندوق حمایت از نوآوری و شکوفایی اخیرا اجازه تاسیس نوع خاصی از صندوق های پژوهش و فناوری را کسب کرده که صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر است که بر اساس این مجوز می تواند 49 درصد سرمایه این نوع از صندوق ها را تامین کند و بقیه را پژوهشگاه،دانشگاه یا وزارت خانه ها تامین کنند.
سلطانی عنوان کرد: سازمان پژوهش ها می تواند در تاسیس این صندوق ها پیش قدم باشد و در اینصورت برای اختراعاتی که در خود سازمان پتنت (سند ثبت اختراع) گرفته اند سرمایه گذاری و آنها را تجاری سازی کند.
رئیس صندوق نوآوری گفت: همچنین آمادگی داریم با همکاری مرکز رشد سازمان پژوهش های صنعتی نیز صندوق پژوهش و فناوری خطرپذیر تاسیس کنیم تا از شرکت های دانش بنیان شکل گرفته در این مرکز به طور ویژه حمایت شود.
انتهای پیام/