به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، ازیر بلوچ گفت: ماموریت اصلی مراکز علمی- کاربردی علاوه به آموزش سطوح (کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد)، آموزش بین سطوحی نیز است و میتواند دورههای کوتاه مدت مهارتی و فنی را در یک ترم (سه تا چهار ماه) برگزار کند.
وی افزود: در یک سال اخیر با اعلام فراخوان عمومی و مکاتبه با فرمانداری و بخشداریهای تابعه شهرستان چابهار کارآموزان در رشتههای جوشکاری، برق صنعتی و ساختمان و تعمیرات لوازم خانگی مهارت لازم را کسب کرده اند که بیشتر آنان جذب بازار کار میشوند.
وی بیان کرد: تا کنون بیش از سه هزار نفر از این مرکز در ۱۴ رشته مختلف کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد دانش آموخته شده اند و هم اینک هزار و ۱۰۰ دانشجو در دورههای کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته در حال تحصیل هستند.
وی گفت: مرکز آموزش علمی کاربردی منطقه آزاد چابهار آمادگی کامل برای آموزش نیروی انسانی مورد نیاز و ماهر برای صنایع مختلف نظیر پتروشیمی، فولاد، گاز، معادن، کارگاهها و کارخانههای مستقر در سطح شهرستان چابهار را دارد.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: سه رشته جدید ایمنی کار و حفاظت فنی، هنرهای تجسمی گرایش گرافیک و عمران نقشه برداری از جمله رشتههای مورد نیاز صنایع و کارخانههای چابهار است.
وی افزود: کارگاه فنی مهارتی مرکز آموزش علمی کاربردی منطقه آزاد چابهار دارای ۵۰۰ مترمربع زیربناست.
انتهای پیام/گ