امیرمیجانی گفت: هدف از ارائه این مقاله شناسایی آلودگی های قارچی همراه با برخی محصولات خشکباری و تعیین نوع و میزان توکسین های قارچی ناشی از آنها است.
وی با بیان این مطلب که خشکبار نقش مهمی در صادرات غیر نفتی کشور داشته تصریح کرد: آلودگی های قارچی همراه با آنها و میزان توکسین های تولید شده ناشی از آنها همواره یکی از موارد محدود کننده صادرات این قبیل محصولات است که شناسایی عوامل آلوده کننده و تعیین میزان آلودگی های آنها در این خصوص همواره ضروری به نظر می رسد.
امیرمیجانی اظهار کرد: در همین راستا پروژه تحقیقاتی را آغاز کردیم که در فاز اول اقدام به جداسازی و شناسایی آلودگی های قارچی محصولات مختلف خشکباری نظیر پسته، توت خشک، خرما و انجیر پرداخته که بخشی از نتایج اولیه آن در کنگره قارچشناسی آسیا در یک سخنرانی علمی ارائه شد و فاز دوم پروژه یعنی تعیین نوع و میزان توکسینهای قارچی در دست اقدام است.
وی در ادامه افزود: شناسایی و تعیین میزان این توکسین ها می تواند مشکلات فراروی صادرات خشکبار را برطرف کند که امیدواریم با تلاش فراوان این مهم را محقق کنیم.
امیررضا امیر میجانی تصریح کرد: کنگره قارچ شناسی آسیا تخصصی ترین کنگره در زمینه های مرتبط با علم قارچ شناسی است که هر دو سال یکبار توسط انجمن قارچ شناسی آسیا و با همکاری انجمن بین المللی قارچ شناسی در یکی از کشورهای آسیایی برگزار میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه جیرفت اظهار کرد: کنگره قارچ شناسی آسیا ،در شهر هو چی مین کشور ویتنام برگزار شد و محققینی از کشورهای آسیایی، برخی کشورهای اروپایی و آمریکایی آخرین دستاوردهای علمی خود در زمینه قارچ شناسی را در این همایش در قالب ارائه سخنرانی و نمایش پوستر ارائه کردند.
انتهای پیام/س