وی با اشاره به اینکه رویکردهای نوین علمی بر استعدادها و قابلیتهای افراد برای مدیریت تاکید دارد، تصریح کرد: جوانان منشأ نوآوری، خلاقیت و ارائه راهکارهای خلاقانه در حل مشکلات و معضلات هستند که شهردار تهران همواره با تاکید بر جوانگرایی توصیه اکیدی برای استفاده از جوانان، بالاخص افرادی که با رویکردهای مدیریت جدید و همسو با انتخاب مردم داشته است.
معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران با اشاره به فراوانی انتصابات مدیران شهری از ابتدای مدیریت جدید، بیان کرد: تاکنون 28.5 درصد از پستهای مدیریتی به افراد زیر 40 سال، 30.2 به افراد بالای 50 سال، 41.3 درصد انتصابات افراد بین 40 تا 50 سال بوده است که با نگاهی اجمالی به آمار ذکر شده 30 درصد پستهای مدیریتی در اختیار جوانان 30 تا 40 سال قرار گرفته و گواهی بر توجه مدیریت شهری به جوانگرایی است.
وی با اشاره به گرایش سیاسی مدیران منصوب شده نیز بیان کرد: در بین مدیران منصوب شده 36.5 درصد از افراد گرایش سیاسی پررنگ اصلاح طلبی داشتهاند، 6.3 درصد مدیران، منتسب به اصولگرایان هستند و مابقی مدیران از افراد مستقلی هستند که گرایش سیاسی پررنگی نداشته و در شهرداری تهران با مدیریت شهری جدید همسو و آمادگی همکاری و به اشتراک گذاشتن تخصص و تجربه خود در سیستم مدیریت شهری جدید هستند.
شیخ با بیان اینکه تخصص مدیران منصوب شده در دوره مدیریت جدید نیز قابل دفاع است، گفت: 20.5 درصد مدیران دارای مدرک دکتری، 54 درصد افراد مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاههای معتبر و مابقی دارای مدرک لیسانس هستند که نشان میدهد که ملاک انتصابات شهردار تهران علاوه بر توجه به جوانگرایی، تخصصگرایی نیز بوده است که قابل دفاع بوده و تلاش شده با به کارگیری نخبگان علمی و تجربی، از شور و خلاقیت جوانی در کنار گرایشات اصلاح طلبی استفاده شود.
وی از تدوین آئین نامهای برای انتصابات در شهرداری تهران خبر داد و افزود: این آئیین نامه با توجه ویژه به جوانان و جلوگیری از فامیل سالاری و تبارگرایی، به عنوان شرط اساسی تدوین شده است و توجه ویژه ای به افرادی که همسو با نظام مدیریت شهری جدید دارد.
معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران اضافه کرد: این آئین نامه در کنار ارزیابیهای دقیق علمی و موشکافانه میتواند به تقویت نظام انتصابات در شهرداری تهران کمک کند.
انتهای پیام/