رئيس مركز پژوهش محيط زيست دانشگاه اميركبير با اشاره به اينكه همكاری های مختلف و بسيار خوبی از سوی مركز پژوهش های محيط زيست دانشگاه اميركبير با پالايشگاه های كشور و شهرداری ها انجام شده است، اظهار كرد: در زمينه جمع آوری آب های سطحی و پسماند های صنعتی و همچنين نگه داشتن آب به جای انتقال آن راهكارهای بسيار خوبی ارائه شده است.
وی يادآور شد: اميد است از طريق اين همايش و با همفكری با يكديگر به استانداردسازی صنعت كمک كنيم.
همچنین در ادامه این همایش عباس شعری مقدم مدير سابق شركت پتروشيمی ايران با اشاره به اهميت ارتباط ميان دانشگاه و صنعت اظهار كرد: دانشگاه و صنعت بايد كنار يكديگر و در يک سو حركت كنند و به يكديگر توجه داشته باشند.
مدير سابق شركت پتروشيمی با اشاره به اينكه برای انفجار سه عامل بايد وجود داشته باشد، گفت: اكسيژن، گرد و غبار مواد آلی و حرارت سه عامل اساسی و مهمی هستند كه سبب بروز انفجار می شوند و به همين جهت در بسياری از مراكز پتروشيمی احتمال وقوع انفجار بسيار بالا است.
وی ادامه داد: در محيط هايی غير از پتروشيمی از گاز ازت برای از بين بردن اكسیژن استفاده می شود و به همين دليل احتمال وقوع انفجار پايين می آيد، اما در پتروشيمی به دليل وجود اكسيژن بسيار و همچنين تعداد افراد زياد نمی توان از اين گاز استفاده كرد و تنها كاری كه می توان انجام داد اين است كه از وسايل و تجهيزات ضدانفجار استفاده كرد.
شعری مقدم با بیان اینكه تجهيزات ضد انفجار به دقت بسيار زيادی احتياج دارند، اظهار كرد: در ايران شركت هايی وجود دارند كه به توليد اين تجهيزات می پردازند اما استاندارد های كافی را كسب نكرده اند و تنها چاره اين كسب و کار استاندارد اين است كه از اعتبار موسسات خارجی استفاده كنيم تا مسير صدور گواهينامه استاندارد براي شركت های ايرانی فراهم شود.
انتهای پيام/