سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نان موزی طعم دار؛ یک میان وعده مقوی

این نان موزی با کمک دارچین و جوز هندی طعم فوق العاده‌ای به سفره شما داده می‌دهد. این نان یک میان وعده مقوی و خوشمزه به حساب می‌آید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این نان موزی با کمک دارچین و جوزهندی طعم فوق العاده‌ای به سفره شما داده می‌دهد. این نان یک میان وعده مقوی و خوشمزه به حساب می‌آید. می‌توانید این نان خوشمزه را وقتی از فر خارج می‌کنید و هنوز گرم هست میل کنید هم چنین با کره طعم بسیار خوبی دارد. نان موزی را در ظرف در بسته و در دمای اتاق نگهداری کنید تا رطوبتش حفظ شود.

مواد لازم:

 

سه چهارم پیمانه شکر
مقدار کمی نمک
۲ قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری رازیانه
مقدار کمی جوز هندی
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۲ پیمانه آرد
۳ عدد موز بسیار رسیده پوره شده
یک سوم پیمانه کره ذوب شده
یک عدد تخم مرغ
نیم پیمانه شیر کم چرب



آماده سازی:

دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.. قالب را نیز چرب کرده و کنار بگذارید.

طرز تهیه:

در یک کاسه، شکر، نمک، طعم دهنده ها، بیکینگ پودر و آرد را ترکیب کنید و کنار بگذارید.

در کاسه دیگری مواد باقی مانده را ترکیب کنید. مخلوط آرد را به این کاسه اضافه کرده و با همزن بزنید تا زمانی که مخلوط یک دستی حاصل شود.

مواد را در قالبتان بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که وقتی چاقو را در مرکز نانتان فرو می‌کنید تمیز بیرون بیاید.

اجازه دهید سرد شود و سپس میل کنید.

منبع:برترینها

انتهای پیام/

طرز تهیه یک میان وعده مقوی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.