وی افزود: اصلاحطلبان در شرایطی که بتوانند کاندیدایی را معرفی کنند که با تمامی دیدگاههای آنان همپوشانی داشته باشند، این کار را خواهند کرد، اما در حال حاضر و در شرایطی که امروز در آن قرار داریم، حمایت از روحانی به معنای آنکه تمامی خواستههای ما محقق شود نیست، چرا که نه اصلاحطلبان چنین تقاضایی دارند و نه رئیسجمهور قادر به تحقق تمام مطالبات این جریان خواهد بود.
خانجانی تصریح کرد: ما پیش از انتخابات به توانمندیهای روحانی در جوانب مختلف مطلع بودیم و به نظر من طرح مباحثی مبنی بر اینکه جریان اصلاحات در حال فاصله گرفتن از روحانی هستند، چندان منطقی نیست.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی بیان کرد: اگر انتقادی به روحانی میشود، به منظور اصلاح امور بوده و جنبه دیگری ندارد، چرا که ممکن است روحانی در برنامهها و عملکردهای خود نقصانهایی داشته باشد و ما به منظور آنکه این امر دچار افزونی نشود، انتقاد میکنیم و البته امیدواریم که رئیس جمهور این کاستیها را جبران کند.
وی با اشاره به طرح مبحثی مبنی بر اینکه اصلاحطلبان قصد دارند با انتخاب شخصی گزینههای خود را برای انتخابات 1400 نسوزانند، ادامه داد: روحانی در چهار سال آینده نمیتواند رئیس جمهور شود، لذا عقل و خرد حکم میکند که ما به انتخاب گزینهای بپردازیم که بتواند بهتر از روحانی به مطالبات جریان اصلاحات جامه عمل بپوشاند.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی خاطرنشان کرد: جریان اصلاحات به واسطه خوی توسعهطلبی که دارد، از اکنون در اندیشه آن است تا عناصری را به خدمت گیرد که خسران و زیانی که در دو دوره ریاست جمهوری قبل حاکم بود، مجددا تکرار نشود.
انتهای پیام/