رئیس سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: مردم تمایلی به خرید گوشت یخ زده گوسفند ندارند بنابراین گوشت باید به صورت گرم وارد شود، به همین دلیل این واردات باید از کشورهای همسایه مثل کشورهای آسیای میانه و روسیه تامین شود.
رفیعی پور تصریح کرد: نزدیک به 80 تا 100 هزار تن از نیاز کشور به گوشت قرمز سالانه از محل واردات تامین میشود، در سالهای گذشته عمدتا گوشت های وارداتی گوشت گوساله و گوشت دام سنگین بود.
وی در پایان در خصوص میزان گوشت وارداتی به ایران یادآورشد: این مقدار در زمان و شرایط خاص متفاوت است، در بعضی از شرایط 150 تن و در مواقعی 50 تن واردات داریم.
انتهای پیام/