وی در ادامه افزود: دانشگاه ها به عنوان خاستگاه اصلی وزرات نیرو برای تامین نیروهای انسانی در رده های مختلف کارگران ماهر، تکنسین ها و نیروهای متخصص صورت می گیرد و با توجه به گستردگی این مجموعه احتیاج به آموزش اختصاصی برای ارتقا نیروهای این وزرات خانه گسترده وجود دارد.
توکلی بیان کرد: آموزش های این مرکز براساس نیاز سنجی و سفارش محور از سوی صنعت صورت میگیرد و نزدیک به 95 درصد از کسانی که آموزش را دریافت میکنند، بلافاصله پس از آموزش وارد بخش صنعت شده و از این لحاظ نزدیک ترین ارتباط را با بخش صنعت در حوزه آموزش وجود دارد.
وی ادامه داد: این مرکز سالیانه 60 ساعت آموزش برای هر نفر از وزارت نیرو از کارگر ساده تا مدیران ارشد صورت می گیرد که در مجموع نزدیک به 3 میلیون ساعت آموزش به صورت حضوری و 600 هزار ساعت به صورت مجازی به مجموعه وزرات نیرو ارائه شده است.
توکلی با بیان اینکه ارتباط خوبی بین پژوهشگاه وزارت نیرو و مرکز تحقیقات آب وجود دارد، گفت: بخش پژوهش و امکان سنجی نیز بر عهده این دو بخش است.
وی با اشاره به شرایط اشتغال در حوزه وزارت نیرو ، تصریح کرد: در برق حرارتی بسته به نوع تکنولوژی با 1000 مگاوات، برای 500 نفر اشتغال مستقیم به وجود می آید و با محاسبه تیم های بهره برداری و توزیع این رقم، 3 برابر خواهد شد.
مدیر موسسه آموزش علمی کاربردی وزرات نیرو در خاتمه یادآور شد: در بحث انرژی های نو همچون سایت های بهره برداری در مقیاس کوچک هستند که برای تهیه 1000 مگاوات برق خورشیدی بین 3 تا 5 هزار به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال زایی صورت می گیرد.
انتهای پیام/