وی تصریح کرد: ۱۵ واحد مرغداری صنعتی در بخش بزمان و هشت واحد در بخش مرکزی ایرانشهر فعال است به طوری که شرایط آب و هوایی مساعد این شهرستان سبب شده در سال چهار تا پنج دوره پرورش مرغ انجام شود.
فیاضی بیان کرد: مدت زمان هر دوره پرورش مرغ گوشتی بین ۴۰ تا ۴۵ روز است.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۰۰ نفر در مرغداریهای ایرانشهر مشغول به کار هستند، گفت: مرغهای تولیدی علاوه بر تامین بازار این شهرستان به سایر نقاط سیستان و بلوچستان نیز عرضه میشود.
جانشین مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: مصرف سالانه این شهرستان حدود ۶ هزار تن گوشت مرغ است.
فیاضی افزود: همچنین یک واحد کشتارگاه صنعتی با ظرفیت کشتار ۱۶ هزار قطعه در روز، نیز در شهرستان ایرانشهر فعال است که نقش بسیار مهمی در خرید، کشتار و عرضه مرغهای تولیدی دارد.
ایرانشهر در ۳۴۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
انتهای پیام/ع