سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جعفری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد:

تعطیلی 40 درصد سازندگان کابینت/ مالیات، نفس سازندگان کابینت را گرفت

رییس اتحادیه سازندگان و فروشندگان مصنوعات فلزی و کابینت غیر چوبی گفت: بازار کابینت سازان حدودچهار سالی است که در وضعیت کسادی قرار گرفته است.

علی جعفری رییس اتحادیه سازندگان و فروشندگان مصنوعات فلزی و کابینت غیر چوبی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص وضعیت بازار اظهار کرد: بخش زیادی از کسبه و فعالان بازار بیکار بوده و برخی دیگرهم واحدهایشان را تعطیل کرده اند. وضعیت بازار به شدت در شرایط رکود قرار گرفته و تا به امروز هنوز اقدامی از سازمان های ذیربط صورت نگرفته است.

وی در این خصوص بیان کرد: کاهش ساخت و ساز در سطح شهر تاثیر مستقیم بر بازار سازندگان و فروشندگان کابینت های غیر چوبی داشت به طوری که همزمان با حاکم شدن رکود بر بازار ساختمان سازی، صنف سازندگان و فروشندگان کابینت های فلزی در وضعیت کسادی قرار گرفته اند.

این مقام مسوول بابیان اینکه عمده تولیدات داخلی در بازار های اطراف کشور به فروش می رسد تصریح کرد: کیفیت و پتانسیل لازم برای حضور تولیدات داخلی در کشور های اروپایی وجود دارد حتی برخی از کابینت های تولیدی افراد با نمونه های آلمانی رقابت می کند اما به موجب بالا بودن هزینه های تولید، مالیات، بیمه، بانک، تولیدکنندگان توان رقابت با کالاهای خارجی را نداشته که در صورت حمایت و توجه مسوولان، شرایط برای صادرکردن نمونه های داخلی بوجود خواهد آمد.

جعفری با بیان اینکه روند دریافت مالیات از کسبه و تولیدکنندگان عرصه را بر آنها تنگ کرده است اظهار کرد: نامه های متعددی به اتاق اصناف مبنی بر مشکل مالیات ارسال شده اما هنوز اتاق اصناف قدرت لازم را دراین خصوص نداشته و هم اکنون با افزایش شدت رکود حاکم بر بازار، وضعیت مالیات هم روندی صعودی به خود گرفته است.

رییس اتحادیه سازندگان و فروشندگان مصنوعات فلزی و کابینت های غیر چوبی ادامه داد: بیش از 40 درصد تولیدکنندگان و فروشندگان این صنف از گردونه تولید و عرضه خارج شده و واحدهایشان را تعطیل کرده اند و تعداد باقی مانده هم اکنون با کمتر از 60 درصد ظرفیت به تولید می پردازند.

انتهای پیام/

هزینه تولید بالا علت جا ماندن کابینت سازان از بازار صادراتی 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۳۹ ۲۵ آبان ۱۳۹۶
خدا رحم کنه
ناشناس
۱۰:۲۰ ۱۶ آبان ۱۳۹۶
رکود مسکن تاثیر مستقیم بر این صنف میگذارد وقتی ساخت و ساز بیشتر بشه نیا ز به کابینت و وسایل مشابه آن بیشتر میشه از طرفی پایین بودن قدرت خرید مردم باعث میشه کمتر وسایل خود را بروز رسانی کنند
ناشناس
۱۶:۰۱ ۱۳ آبان ۱۳۹۶
سلام این قیمتهای غیر منصفانه است که بیشترش دستمزده