در این پیام آمده است، ده سال قبل تروریستان جنایت کار شماری نمایندگان مردم را که برای توسعه و احیای صنعت و اقتصاد کشور به بغلان سفر کرده بودند، هدف حمله تروریستی قرار دادند که شماری از هموطنان بیگناه ما به خاک و خون کشانیده شد و ۵ تن از فرزندان این وطن که در نقش نمایندگی ازمردم انجام وظیفه می کردند نیز به شهادت رسیدند.
در بخش دیگری از پیام آمده تلاشهای صادقانه و دلسوزانه نمایندگان شهید برای آبادانی و شکوفایی اقتصاد کشور قابل ستایش است و در این میان شهید سید مصطفی کاظمی چهره برجسته سیاست و جهاد کشور بود که در فصل ها و زمان های مختلف در نقش مثبت تبارز کرد. وی در عرصه جهاد و مقاومت درکنار مردم ایستادگی نموده و پس از توافق بن در نقش یکی از پایه گذاران فصل جدید عرض اندام نمود.
رئیس جمهور اظهار داشت، شهید کاظمی در زمان مدیریت خویش در وزارت تجارت و همچنان در کمیسیون اقتصادی ولسی جرگه با رویکرد به استقلال و خودکفایی تلاش داشت تا چرخه اقتصاد کشور را به گردش آورد، هرچند سفر و مقصد او ناتمام ماند، اما آرمانهای او و دیگر شهدای کشور امروز با طرح و اجرایی شدن پروژههای زیربنایی از تاپی گرفته تا کاسا یک هزار، ایجاد بندها، سرکها و خط آهن در حال تحقق است.
شهید کاظمی در مجلس نمایندگان نیز به محور مهم بدل شده بود. ابتکار وی در ایجاد گروپ پارلمانی با ترکیب از قومیتها و گرایشها نشانگر ظرفیت بزرگ وی برای ایجاد محوریت و مدیریت در کشور بود.
کاظمی با ایجاد این گروپ خود را از حلقههای تنگ سیاسی، قومی، سمتی و حزبی خارج نموده و الگوی جدیدی از تعامل سیاسی را در خانه ملت به شمار رفت.افغانستان بیش از هرزمان دیگر به تحمل، همدیگر پذیری و تعامل مثبت و سازنده نیاز دارد.
شهید کاظمی در زمانیکه در نقش اپوزیسیون سیاسی انجام وظیفه می کرد، با رویکرد اصلاح گرایانه و طرحهای بدیل سخن می گفت. او هرگز به ادبیات نفرت و خارج از نزاکت در نقد حکومت ظاهر نگردید. این رفتارها میتواند برای نسل جوان و پیروان شهید کاظمی الگوی خوبی رفتاری به شمار رود.
در پایان بار دیگر به روح شهدای رویداد تروریستی بغلان و در راس همه شهید کاظمی، شهید حاجی محمد عارف ظریف، شهید صبغت الله ذکی، شهید صاحب الرحمن همت، شهید نازک میر سرفراز و شهید انجینر عبدالمتین درود فرستاده و یاد یکایک آنان را گرامی میدارم.
انتهای پیام/