سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد:

پیش بینی برداشت ۱۸۵ هزارتن ماهی گرم آبی تا پایان امسال

آقازاده گفت: در صورت شرایط مطلوب بارندگی پیش بینی می‌شود، امسال تولید ماهیان گرم آبی به ۱۸۵ هزارتن برسد.

حسن آقازاده مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی در گفتگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص آخرین وضعیت تولید ماهیان گرم آبی اظهار کرد: سال گذشته از مجموع سطح زیر کشت 40 هزار هکتار، 16 استان کشور، حدود 185 هزارتن ماهی برداشت شد که امسال در صورت بارندگی مطلوب به این رقم خواهیم رسید.

 وی با بیان اینکه برداشت ماهیان گرم آبی از اواسط شهریور آغاز و تا اوایل اسفند ادامه دارد، افزود: باید منتظر ماند و دید که شرایط جوی کشور به کدام سمت و سو خواهد رفت.

 آقازاده با انتقاد از وضعیت نامناسب بازار های داخلی و خارجی گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی، افراد اقبال بیشتری نسبت ماهی های ارزان قیمت دارند و به همین خاطر بازار ماهیان گرم آبی تعریف چندانی ندارد.

 مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی با بیان اینکه عمده صادرات ماهیان گرم آبی به عراق است، تاکید کرد: شرایط نابسامان سیاسی و امنیتی عراق،کاهش قدرت خرید خانوار در کنار به چرخه در آمدن تولید این گونه ماهیان از جمله دلایل کاهش صادرات به شمار می رود.

 به گفته وی سال گذشته مجموع صادرات ماهیان گرم آبی به بازارهای هدف، 18 هزارتن بوده است.

برای جلوگیری از واردات نمی توان دور کشور را سیم خاردار کشید

 آقازاده در بخش دیگر سخنان خود در خصوص تاثیر واردات تیلاپیا بر بازار ماهیان گرم آبی بیان کرد: تولیدکنندگان داخلی باید در فضای رقابتی به تولید بپردازند، چراکه نمی توان در کشور سیم خاردار کشید و از واردات جلوگیری کرد.

 وی ادامه داد: در مواقعی که با انباشت تولید داخل روبرو هستیم از وزیر جهاد کشاورزی و متولیان بازار تقاضا داریم که میزان واردات را افزایش ندهند، چراکه این امر اجحاف در حق تولیدکنندگان داخلی است.

 مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی با بیان اینکه بخشی از مشکلات تولیدکنندگان درون تشکیلاتی است، یادآور شد: ارائه ندادن تسهیلات ارزان قیمت، عدم ساماندهی بازار و مقابله با دلالان بخشی از مشکلات تولیدکنندگان به شمار می رود که ناشی از برنامه ریزی های نامناسب سازمان شیلات است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.