وی افزود: پس از برگزاری رقابت ها، تیم تهران با کسب ۲۸۷ امتیاز، مقتدرانه قهرمان این دوره از مسابقات شد، خراسان رضوی با ۱۸۸ امتیاز دوم شد و جایگاه سوم به تیم کرمان با ۱۵۷ امتیاز رسید.
رئیس انجمن شنا در همین زمینه افزود: تیمهای آذربایجان شرقی با ۱۴۴ امتیاز، زنجان با ۱۰۱ امتیاز و اصفهان با ۸۰ امتیاز به ترتیب در جایگاههای چهارم تا ششم ایستادند و تیم خوزستان نیز جام اخلاق را از آن خود کرد.
نوروزی گفت: سطح کیفی این دوره از مسابقات به نسبت دورههای پیشین بهتر بود و از نکات جالب آن میتوان به حضور چشمگیر شناگران جوان اشاره کرد و نزدیک به ۶۰ درصد از شرکت کنندگان از گروه سنی زیر ۱۸ سال و باقی از گروه سنی زیر ۲۳ سال و بزرگسالان بودند و این امر نشان دهنده استقبال ورزشکاران جوان دارای معلولین به رشتهی شنا است.
وی خاطر نشان کرد: در این مسابقات ۱۴ رکورد ملی نیز جابه جا شد و مصطفی جلیلی، پژمان عطایی و علی محمودخانی از تهران و مجتبی تروال، شاهین ایزدیار و محمد رضا رهبر از خراسان رضوی، ۶ شناگری بودند که توانستند ۱۴ رکورد ملی را جابه جا کرده و به نام خود ثبت کنند.
رئیس انجمن شنا افزود: نتایج این مسابقات برای کمیتهی بین المللی پارالمپیک ارسال میشود و پس از اعلام حد نصابهای کسب سهمیه بازیهای پاراآسیایی جاکارتا، افرادی که دارای IPC کد باشند و در مسابقات قهرمانی کشور نیز حضور یافتند، در صورتی که رکوردهایی متناسب با این حد نصابها به ثبت رسانده باشند، مجوز حضور در بازیهای پاراآسیایی جاکارتا را بدست میآوردند، اما در حال حاضر که این حد نصابها اعلام نشده، در این خصوص نمیتوان اعلام نظر کرد.
نوروزی گفت: پیش از برگزاری رقابتها سه دورهی داوری، مربی گری و کلاس بندی با حضور ۵ مدرس IPC از کشورهای مجارستان، یونان، سوِئد، استرالیا و آلمان برگزار شد که فرصت بسیار خوبی برای مربیان، داوران و کلاس بندان کشورمان بود و مدرسان نیز همگی از سطح دانش و توانمندی شرکت کنندگان رضایت داشتند.
انتهای پیام/