به گفته وی یکی از مشکلات صید مربوط به دریای خزر، آب های خلیج فارس، آب های آزاد و بین المللی است.
قاسمی ادامه داد: با وحود آنکه دریای خزر دریاچه بسته ای است از این رو انتظار می رود دولت ادوات صید را با یارانه و سوبسید در اختیار صیادان قرار دهد.
این مقام مسوول با بیان اینکه صید ماهیان استخوانی از 15 مهر در دریای خزر آغاز و تا فرودین ماه سال آینده ادامه دارد، گفت: اگرچه پیش بینی دقیقی از میزان صید نمی توان داشت اما به سبب تاثیر آلودگی و شرایط زیست دریا برای ماهی ها امسال با کاهش صید روبرو خواهیم بود.
وی با انتقاد از این مساله که سیستم منسجمی میان کشورهای اطراف دریای خزر وجود ندارد، بیان کرد: با توجه به آلودگی دریای خزر همچنان شاهد ممنوعیت صید ماهیان خاویاری هستیم در حالیکه ما باید دیپلماسی فعال دریای خزر را جهت حفظ این گونه ارزشمند داشته باشیم.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان در ادامه افزود: صیادان برای صید در آب های بین المللی اقیانوس هند و دریای عمان با دزدان سومالیایی و راهزنان روبرو هستند که از نیروی دریایی جهت حفظ ناوگان تجاری انتظار می رود که توجه بیشتری به صید و صیادی داشته باشد.
قاسمی در پایان با بیان اینکه صید میگو در آب های جنوب به پایان رسیده است، افزود: اکنون فصل ماهیان دریایی است که انتظار می رود همانند سال گذشته صید داشته باشیم چرا که ماهیان جنوب کشور اکثرا صادراتی هستند.
انتهای پیام/