سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

منتخب تئاتر دانشگاهی در تالار مولوی روی صحنه می‌رود

تالار مولوی میزبان سه نمایش از برگزیدگان بیستمین جشنواره تئاتر دانشگاهی شده است.

به گزارش حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نمایش‌های «مجلس مختلف‌خوانی» به کارگردانی مرتضی جلیلی‌دوست، «کشیده» به کارگردانی امیر نجفی و «قضیه» به کارگردانی سجاد امیرمجاهدی در مرکز تئاتر مولوی اجرای خود را شروع کردند.

بر اساس این گزارش، نمایش «مجلس مختلف خوانی» به کارگردانی مرتضی جلیلی دوست که از منتخبین بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی و نیز جشنواره تجربه است، هر روز ساعت ۱۷:۳۰ در سالن اصلی این مرکز روی صحنه می‌رود. این نمایش توسط دانشجویان پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران تولید شده است.

نمایش «کشیده» به کارگردانی امیر نجفی نیز از دیگر نمایش‌های معرفی شده از دبیرخانه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی است که هر شب ساعت ۱۸:۳۰ در سالن کوچک مرکز تئاتر مولوی اجرا می‌شود. نمایش " کشیده " از حضور دانشجویان دانشگاه سوره بهره می‌برد.

همچنین سالن اصلی این مجموعه نمایشی هرشب ساعت ۱۹ میزبان نمایش " قضیه" به کارگردانی سجاد امیرمجاهدی از دانشکده هنر و معماری است که این نمایش نیز از دیگر برگزیدگان بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی است.

 

انتهای پیام/

 

نمایش‌های دانشجویان در تالار مولوی

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.