وی تاکید کرد: برخورد پلیس، قوه قضائیه و پلیس امنیت، با عوامل خرید و فروش نوزادان مادران معتاد و مشارکت کنندگان با این جرم، برخوردی قاطع، سخت گیرانه و به دور از هر گونه اغماض خواهد بود.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی ادامه داد: علی رغم موارد یاد شده، هنوز هم مواردی در خصوص خرید و فروش نوزادان مادران معتاد مشاهده می شود که اگر چه اندک است، اما گاهی همچنان در میان آسیب دیدگان اجتماعی رخ می دهد.
خاکی یادآور شد: از ابتدای سال جاری و با توجه به حساسیت جرم خرید و فروش نوزادان مادران معتاد،نوزادانی که به دلایلی چون اعتیاد مادر در بیمارستان های کشور در معرض خطر فروش باشند با هماهنگی اورژانس اجتماعی، مدیریت بیمارستان و قوه قضائیه به مراکز شیرخوارگاه بهزیستی منتقل شدند.
وی خاطرنشان کرد: تلاش سازمان بهزیستی کشور بر این است که تا جایی که امکان دارد، نوزادی را از مادرش جدا نکند، زیرا نیاز نوزاد به مادر امری ضروری و طبیعی است و نباید این موضوع را نادیده گرفت.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: در برخی مواقع که امنیت جانی و سلامت جسمی کودک به دلیل اعتیاد پدر و مادر او در معرض خطر است، جدایی نوزاد از مادرش امری واجب و لازم است و در این گونه موارد هیچ گونه چشم پوشی وجود نخواهد داشت.
خاکی با اشاره به نجات 168 نوزاد از خطر فروش تصریح کرد: علی رغم برخورد قاطع پلیس با جرم خرید و فروش نوزاد در میان زنان معتاد و مشارکت کنندگان آنها، در شش ماهه نخست سال،۱۶۸ نوزاد که در معرض فروش بودند شناسایی شده و به بهزیستی منتقل شدند.
وی با اشاره به راه اندازی مراکز اقامتی ترک اعتیاد ویژه مادران معتاد و کودکان آنها اظهار داشت: برای جلوگیری از خرید و فروش نوزادان مادران معتاد، سازمان بهزیستی کشور مراکزی برای اقامت این مادران به همراه نوزادان و کودکان آنها تاسیس کرده است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی یادآور شد: مادران معتاد و کودکان آنها ضمن اقامت در مراکز ویژه ای که برای آنها در نظر گرفته شده است، دوره درمانی خود را سپری و خدمات مددکاری مورد نیاز را دریافت می کنند.
خاکی در پایان تأکید کرد: سازمان بهزیستی کشور نیز به محض اطلاع از موارد خرید و فروش نوزادان مادران معتاد، ضمن ارائه گزارش به مقامات قضایی و انتظامی، نوزادان را به مراکز شیرخوارگاه نگهداری از نوزادان بهزیستی منتقل می کند.
انتهای پیام/