وی با بیان اینکه بسیاری از دانشکدهها بیش از ۹۰ درصد برنامهها و ساختارهای آموزشی خود را بازنگری کردهاند، بهره گیری از شیوههای نوین و ارتقا بسترهای الکترونیکی آموزشی و یادگیری را یکی از مهم ترین اهداف دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد.
سروش اظهار کرد: بدون شک یکی از عوامل پیشرفت هر جامعهای ارتباط قوی پایان نامهها با نیازهای جامعه است، بر همین اساس یکی از مهم ترین موضوعات در دست اقدام معاونت آموزشی این دانشگاه تلاش برای همسویی پایاننامهها با نیازهای صنعت است.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: آنچه مسلم است استفاده از امکانات به روز کمک شایانی در جهت افزایش پیشرفت علم محسوب میشود به همین دلیل به روز رسانی امکانات و تجهیزات به عنوان یکی از مهم ترین اولویتهای دانشگاه امیرکبیر محسوب میشود.
در ادامه طوسی معاونت بینالملل دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه از سال ۹۰ تا ۹۶ شاهد رشد خیلی خوبی در زمینه دانشجویان خارجی بودیم، خاطرنشان کرد: دانشجویان غیر ایرانی به2 صورت جذب میشوند، بخشی به صورت انفرادی و از طریق بورسیه به ما ملحق میشوند و تعدادی دیگر با انعقاد قرارداد با دانشگاههای دیگر جذب این دانشگاه میشوند که امیدواریم در آیندهای نزدیک تنها از طریق بورسیه دانشجوی خارجی را جذب کنیم.
وی تصریح کرد: در طول سالهای گذشته دانشکده برق بیشترین آمار جذب دانشجویان خارجی را به خود اختصاص داده است اما بر اساس آمارها دانشکده نفت در حال حاضر بیشترین سرعت جذب را در سطح دانشکدههای این دانشگاه دارد و البته دانشکده مکانیک در بین دانشکدههای دیگر این دانشگاه بیشترین دروس مختلف را به زبان انگلیسی برای دانشجویان غیر ایرانی ارائه میدهد.
معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر هم با بیان اینکه بزرگترین مشکل این دانشگاه منابع مالی است خاطر نشان کرد: همچون بسیاری از دانشگاهها و دستگاههای دیگر وضعیت اقتصادی این دانشگاه تحت تاثیر سیاستهای اقتصادی دولت است که امیدواریم با بهبود بیش از پیش کشور در زمینه اقتصادی بتوانیم به دانشجویان خدمات بهتری ارائه کنیم.
وی افزود: ما سعی کردیم محیط دانشگاه محیطی آرام و بدون حاشیه باشد تا دانشجویان در کمال آرامش به تحصیل خود بپردازند زیرا فضای متشنج اجازه کار موثر به اساتید را نمیدهد.
رئیس دانشگاه امیرکبیر عنوان کرد: زمان رای اعتماد مجلس به وزیر علوم اصلا بحث علمی مطرح نبود و تنها معیار مطرح شده موضوع سیاسی بود.
معتمدی نژاد تصریح کرد: برخی معتقدند دانشگاه امیرکبیر سیاسیترین دانشگاه کشور است، اما همیشه سعی شده به همه گرایشها و سلایق با حفظ خطوط قرمز نظام مجوز فعالیت داده شود.
وی اظهار کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص طرحهای پژوهشی در جایگاه ۳۵ دانشگاه برتر دنیا قرار دارد اما متاسفانه همچون بسیاری از دانشگاههای دیگر کشور در عرصه روابط بینالمللی ضعف زیادی داریم که از همه اساتید میخواهم روابط خود را با اساتید کشورهای دیگر گسترش دهند، زیرا تبادلهای علمی یکی از مهمترین عوامل توسعه هر دانشگاهی است.
گفتنی است؛ در پایان این مراسم از آرم جدید دانشگاه امیرکبیر رونمایی شد.
انتهای پیام/