سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش درد مفاصل با مصرف ۶ گزینه غذایی!

درد مفاصل همراه با التهاب در مبتلایان به بیماری های نقرس، آرتریت، لوپوس و فیبرومیالژیا از شایع است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،اگر شما از مبتلایان به این بیماری ها هستید و در عین حال، درد مفاصل را به طور مدام تجربه می کنید، ۶ گروه غذایی که منجر به افزایش التهاب در بدن می شوند را از رژیم تان حذف کنید:

لبنیات: پروتئین موجود در محصولات لبنی در برخی افراد می ‌تواند باعث درد مفاصل ‌شود. اگر شما نیز مشاهده کر‌دید که با مصرف محصولات لبنی درد مفاصل‌ تان افزایش می‌یابد، سعی کنید برای مدتی آنها را از برنامه غذاییتان حذف کرده و از شیر سویا و یا سایر جایگزین ‌ها استفاده کنید.

کافئین: مصرف بیش از حد کافئین اثرات منفی به همراه دارد و یکی از آسیب‌های ناشی از آن درد مفاصل است. در ضمن کافئین موجود در قهوه باعث از بین رفتن اثر داروهای دیگر می ‌شود. کافئین علاوه بر قهوه در نوشابه، نوشیدنی ‌های انرژی ‌زا، شکلات و کاکائو نیز وجود دارد.

گوجه فرنگی: کسانی که دچار یک نوع خاص از ورم مفاصل به نام نقرس هستند، باید بدانند که مصرف طولانی مدت برخی میوه های قرمز از جمله گوجه فرنگی، منجر به افزایش درد مفاصل ناشی از التهاب می شود. خوردن گوجه فرنگی باعث افزایش سطوح اسید اوریک موجود در خون می شود. اسید اوریک بالا خود علت زمینه ای ابتلا به نقرس است.

روغن ذرت: این روغن ‌ها می ‌توانند به دلیل وجود اسیدهای چرب امگا ۶ موجود در آنها، باعث ایجاد التهاب و بیماری های قلبی عروقی شوند. سعی کنید از مصرف بیش از حد موادی مثل سس سالاد، بادام زمینی، سویا و روغن دانه انگور خودداری کنید. بهتر است این موادغذایی حاوی اسیدهای چرب امگا ۶ با غذاهایی که حاوی اسیدهای چرب ضدالتهاب امگا ۳ هستند جایگزین شوند. دانه کتان، دانه کدو تنبل و روغن زیتون جایگزین‌ های مناسبی هستند.

نوشیدنی های شیرین: مصرف این نوشیدنی ها علاوه بر افزایش خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی، به دلیل وجود سایتوکین موجود در آنها منجر به انتشار التهاب در بدن می شود. تحقیقات اینطور نشان داده زنانی که روزانه بیش از یک قوطی نوشابه می نوشند، ۶۳ درصد بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به ورم مفاصل هستند.

گوشت های حاوی پورین: پورین ها بدن به اسید اوریک تبدیل می‌ شوند. اسید اوریک اضافی موجود در خون به شکل کریستال ‌هایی در مفاصل ته ‌نشین شده و باعث قرمزی، متورم و گرم شدن، درد و التهاب یک یا چند مفصل می‌ شود. غذاهای حاوی پورین عبارتند از: گوشت، صدف، جگر، مغز و کلیه‌ ها. محققان می ‌گویند مصرف گوشت یا غذاهای دریایی خطر حملات نقرس را افزایش می ‌دهد.

منبع:آوای سلامت

انتهای پیام/

 این مواد غذایی درد مفاصل را افزایش می دهند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.