وی با اشاره به تجربیات کشور فرانسه در تولید خودرو، ادامه داد: ما در استان به دنبال ایجاد قطب سوم خودروسازی کشور با رویکرد صادرات به کشورهای منطقه هستیم و از سرمایهگذاری شرکتهای فرانسوی در این زمینه استقبال میکنیم.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به آمادگی استان برای جذب سرمایهگذاری در حوزه تولید برق، گفت: هماکنون زمینه تولید 3 هزار مگاوات برق در استان فراهم است و از سرمایهگذاران در این زمینه حمایت میشود.
وی با اشاره به وجود شبکه ریلی در استان و اتصال آن به شبکه ریلی ترکیه و اروپا، گفت: در زمان حاضر عملیات اجرایی راهآهن سریعالسیر تبریز به تهران در حال اجراست و برای برقی کردن این مسیر نیز آماده جذب سرمایهگذاری هستیم.
خدابخش خاطرنشان کرد: علاوه بر موارد ذکر شده، زمینههای زیادی برای همکاری با کشور فرانسه داریم که مسئولان استان و بخش خصوصی، اطلاعات لازم را در این خصوص ارائه خواهند کرد.
وی در ادامه با بیان برخی از ویژگیهای استان، گفت: تبریز یک شهر تاریخی و فرهنگی است که مرکز مشروطهخواهی و پیشگام تحولات سیاسی و اجتماعی در تاریخ ایران بوده است.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: تبریز بهعنوان شهر جهانی فرش و پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 انتخاب شده و بازار تبریز به عنوان بزرگترین بازار سرپوشیده جهان نیز به ثبت جهانی رسیده است.
وی با بیان اینکه صادرات غیرنفتی استان در سال گذشته افزون بر 2 میلیارد دلار بود، گفت: دوره پسابرجام فرصت بسیار خوبی برای گسترش همکاریهای بینالمللی است.
خدابخش حضور بخش خصوصی قدرتمند را یکی از مزیتهای استان برشمرد و افزود: وجود منطقه آزاد و شهرکهای تخصصی سرمایهگذاری در استان و تسهیلات، تضمینها و حمایتهای قانونی از سوی دولت ایران، فرصت خوبی برای سرمایهگذاران خارجی است.
وی با اشاره به اینکه هماکنون 2 شرکت فرانسوی در حال مذاکره برای سرمایهگذاری در استان هستند، گفت: از حضور سرمایهگذاران فرانسوی در حوزههای مختلف استان استقبال میکنیم و از گردشگران فرانسوی نیز دعوت میکنیم که در سال 2018 از شهر تبریز دیدن کنند.
انتهای پیام/خ