سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عوامل موثر بر کاهش بار میکروبی شیر

مدیر جهادکشاورزی درمیان وجود نور و تهویه مناسب در جایگاه دام را از مهمترین عوامل موثر بر کاهش بار میکروبی شیر دانست

ضیائیان احمدی مدیر جهاد کشاورزی درمیان در گفت و گو با  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛  گفت : افزایش روزافزون مصرف شیر و فراورده های لبنی و شکوفایی صنایع شیر نیازمند افزایش کیفیت شیر تولیدی است.


وی افزود: جایگاه نگهداری دام ، نحوه تغذیه ، سلامت دام ، جایگاه شیردوشی ، فردشیردوش ، نحوه جمع آوری شیر،حمل و نقل آن به کارخانه فرآوری و توزیع از جمله عوامل است که در بهبود کیفیت شیر دخیل اند می توان به آن اشاره کرد.


ضیائیان احمدی گفت: وجود نور و تهویه مناسب در جایگاه دام مرطوب و نمناک نبودن کف جایگاه دام پوشش صاف وغیر لغزنده داشتن و دارا بودن شیب مناسب کانال فاضلاب از جمله عوامل مهم کاهش بار میکروبی شیراست .


مدیر جهاد کشاورزی درمیان افزود : از مشکلات دامداران می توان به قیمت پایین خرید شیر و قیمت بالای نهاده های دامی اشاره کرد که مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان درمیان در جهت کاهش هزینه های تولید از ابتدای سال جاری تا کنون نسبت به توزیع بیش از 200 تن سبوس یارانه ای بین دامداران سطح شهرستان اقدام کرده است.
انتهای پیام/ک

توزیع بیش از 200 تن سبوس یارانه ای بین دامداران شهرستان درمیان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.