سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید سالانه ۵۰ هزار تن شیر در ساری

۵۰ هزار تن شیر سالانه در واحد‌های دامداری شهرستان ساری تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، فرزین فرهادی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری از جمع آوری ۹۱۵ تن شیر از واحد‌های دامداری در ۶ ماه نخست امسال توسط مراکز جمع آوری شیر در شهرستان ساری خبر داد و گفت: ۵۰ هزار تن شیر سالانه در واحد‌های دامداری شهرستان ساری تولید می‌شود.

وی افزود: ۲۱۵ تن در فروردین ماه، اردیبهشت ماه ۲۰۷ تن، خردادماه ۱۴۴ تن، تیرماه ۱۰۹ تن، مرداد ماه ۱۱۹ تن و در شهریورماه ۱۲۱ تن شیر توسط مراکز، جمع آوری شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: شهرستان ساری با دارا بودن ۸ درصد واحد‌های پرورش گاو‌های اصیل، ۹ درصد گاو دورگ و ۱۰ درصد از گاو‌های بومی مازندران نقش بسزایی در تولید شیر و گوشت استان دارد که از این واحد‌های دامداری سالانه ۵۰ هزار تن شیر تولید می‌شود.

فرهادی افزود: با وجود کارخانه های لبنیاتی در شهرستان ساری بخش اعظمی از شیر به صورت مستقیم تحویل گرفته می‌شود که علاوه بر کاهش نقش واسطه گری و افزایش قیمت، در کاهش بار میکروبی نیز مؤثر است.

وی با بیان اینکه شهرستان ساری دارای هزار و ۱۲۶ واحد دامداری صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی با ظرفیت ۶۸۸ هزار واحد دامی است، گفت: سالانه ۵۰ هزار تن شیر و ۶ هزار و ۲۵۸ تن گوشت قرمز تولید می‌کنند و به عنوان قطب تولید فرآورده‌ های دامی در  مازندران شناخته می‌ شود.

انتهای پیام/ م

تولید ۵۰ هزار تن شیر در دامداری‌های شهرستان ساری

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.