به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ بهمن خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از وجود دو دوره کاشت و برداشت سبزیکاری در سال خبر داد و گفت: دوره نخست در خرداد ماه انجام شد که گزاراشاتی مبنی بر وجود ۱۲هکتار زمین آلوده بدست رسید و بلافاصله توسط کشاورزان امحاء شد.
به گفته خدادادیان، در دوره دوم نظارت ها بیش از گذشته جدی تر و دقیق تر دنبال می شود و در صورت هرگونه اقدام غیربهداشتی و غیرقانونی تخلفات را به سامانه 190 اطلاع دهید.
وی گفت: در شست وشوی سبزی خوراکی، باید به انجام مرحله انگل زدایی و گندزدایی پس از گرفتن گل و لای توجه شود.
انتهای پیام/ز