به گفتۀ آنان، از این رقم 140 میگاوات با راهاندازی دو دستگاه تولید برق حرارتی در کابل تأمین خواهد شد، 10 میگاوات با صرفهجویی از میزان مصرف برق در ادارههای دولتی و خصوصی و 50 میگاوات نیز با واردات انرژی از ترکمنستان تأمین میشود.
امانالله غالب، رئیس عمومی شرکت برشنا از فعالسازی سیستمی در جریان یک ماه آینده نیز خبر میدهد که با استفاده از آن به سادگی میشود میزان دقیق مصرف برق را سنجید و برگههای هزینۀ برق را به مصرفکنندگان داد.
رئیس شرکت برشنا میافزاید که در پی سفر رییس جمهور غنی به ازبکستان در بهای برق وارداتی از این کشور نیز کاهش خواهد آمد. آقای غالب میگوید، در ماه آینده در نشست ریکا در ترکمنستان سندی سهجانبه میان افغانستان، پاکستان و ترکمنستان امضا خواهد شد که بر اساس آن، 2 هزار میگاوات برق از راه افغانستان به پاکستان انتقال مییابد و افغانستان سالانه از آن 200 میلیون دالر حق عبور میگیرد.
رئیس شرکت برشنا میگوید که شماری از ادارههای دولتی و زورمندان هنوز هم نزدیک به 11 میلیارد افغانی از این شرکت بدهکارند و برای پرداخت این مقدار پول به شرکت برشنا یک کمیتۀ به نمایندگی از تمام وزارتها تشکیل شده است.
آقای غالب در ادامه میافزاید که در دو ماه آینده شبکۀ ملی برق را در ولایتهای غزنی، میدانوردک، لوگر و پکتیا نیز فعال خواهند کرد.
اطمینان شرکت برشنا از کاهش زمان جیرهبندیهای برق در شهر کابل در حالی مطرح میشود که همهساله با فرارسیدن زمستان، قطع برق یکی از مشکلات جدی شهروندان کابل بوده است.