وی افزود: در این زمینه نخستین کلینیک سیار دندانپزشکی استان گلستان با اعتبار اولیه بیش از ۵ میلیارد ریال در سال ۹۶ راهاندازی شد که ۵۰ درصد توسط وزارتخانه و ۵۰ درصد نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی گلستان تامین شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان با اشاره به اینکه عمده مشکل در این مسیر کمبود نیروی دندانپزشکی است، افزود: برای اجرای بهتر این طرح نیازمند ورود نیروی انسانی دندانپزشکی از بخش خصوصی هستیم.
فاضل گفت: ماهانه بیش از ۲۰۰ میلیون ریال برای ادامه فعالیت کلینیک سیار برآورد هزینه شده که نیاز به همراهی و همکاری خیران در همه شهرستانها داریم.
آناهیتا همایونپور مسئول بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی گلستان هم با اشاره به اینکه حدود یک سوم از نونهالان استان به نوعی با بیماریهای دهان و دندان مواجه هستند، گفت: نخستین کلینیک سیار دندانپزشکی در مرداد ماه سال ۹۶ در روستای حالی آخوند گنبد مستقر شد.
وی افزود: در ۱۸ روز کاری ۱۳۰ مورد معاینه، ۲۷۵ مورد کشیدن، ۱۲۳ مورد ترمیم و ۱۳ مورد جرمگیری انجام شد و ۳۵۲ مورد خمیر دندان و ۳۸۰ مورد مسواک نیز اهدا شد.
مسئول بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی گلستان تصریح کرد: همچنین در طرح شهید شوشتری در حومه گنبدکاووس، روستای قازانقایه مراوهتپه، روستای فرانکی جنگل کلاله حدود ۳ هزار مورد انواع خدمات دندانپزشکی به نیازمندان و اقشار کم درآمد در مناطق محروم ارائه شد و یکهزار و ۹۰۰ فقره نیز خمیردندان، مسواک و نخ دندان اهداء شد.
وی با اشاره به اینکه در هفته سلامت امسال در ۵ مدرسه و مصلای گرگان خدمات دندانپزشکی ارائه شد، افزود: در سال ۹۷ در روستای ششآب رامیان ۵۰۱ مورد و در شهرستان علی آبادکتول نیز ۵۳۹ مورد خدمات دندانپزشکی ارائه شد.
انتهای پیام / م