وی افزود: در برنامه ششم توسعه ضمن تولید سالانه یک میلیون تن گوشت قرمز، سهم دام سبک در تامین این محصول به بیش از ۸۰ درصدخواهد رسید.
ملاصالحی ادامه داد: اکنون سهم دام سبک گوسفند و بز در تامین گوشت قرمز کمتر از ۵۰ درصد است و بخش عمده از طریق گوشت گاو تامین می شود.
به گفته وی تلاش می کنیم افزایش تولید گوشت قرمز با اصلاح نژاد دام و مدیریت صورت گیرد.
قائم مقام معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه افزود: یکی از برنامه های معاونت امور تولید دام ورود گاوهای دو منظوره به منظور افزایش کمی و کیفی تولید شیر و گوشت گاو است.
وی با بیان این که به علت محدودیت های اقلیمی و دلایل فنی نمی توانیم نژادهای گوشتی دام سنگین را پرورش دهیم، گفت: تولید شیر برای ما در اولویت است و تولید گوشت در اولویت دوم قرار دارد.
ملاصالحی در مورد تولید شیر خام در برنامه ششم توسعه اذعان داشت: در این برنامه تولید ۱۱.۵ میلیون تن و در چشم انداز اقتصاد مقاومتی ۱۵.۵ میلیون تن تولید شیر خام هدفگذاری شده است.
ملاصالحی سرانه مصرف شیر خام در کشور را ۱۰۰ کیلو گرم عنوان کرد و گفت: ما با متوسط سرانه جهانی فاصله داریم.
انتهای پیام/