از این رو پرداختن به ابعاد جنایات بشری گروه های مسلح مخالف دولت و نشان دادن رنجی که مردم مظلوم افغانستان متحمل میشوند، دستمایه و سوژه آثار کارگردان های زیادی شده است.
سید امین جواهری، یکی از فیلمسازان جوان ایرانی است که با ساخت فیلم «سلیمه» به بررسی ایدئولوژی طالبان پرداخته است. قصه از زاویه دید دختر نوجوانی روایت میشود که خود عضوی از خانواده یکی از اعضای طالبان است.
این فیلمساز جوان ایرانی ایده پردازی فیلم سلیمه را نشات گرفته از سخنان ملاله یوسفزی، دختری که از چنگال طالبان نجات پیدا کرد دانست و وی را نشانه بیداری برای همه مردم جهان خواند.
جواهری، که «سلیمه» را حاصل ماهها پژوهش و مطالعات فراوان کارشناسان علوم سیاسی میداند میافزاید که برای ساخت این فیلم به افغانستان و پاکستان سفر کرده و در نهایت روستایی در شهرستان مرند به عنوان لوکیشن اصلی این فیلم انتخاب میشود.
فارس، نوشت: کارگردان سلیمه از وضعیت نامناسب فیلمسازی در ایران نیز گلایه کرد و گفت که فضای سینمای ایران به سمتی رفته است که اگر فیلمی سیاهنمایی شده و تلخ ساخته شود نسبت به فیلمی که امید را در جامعه تزریق میکند، بیشتر مورد پسند جشنوارههای داخلی و خارجی میباشد.
انتهای پیام/