رئیس مرکز توسعه و فناوریها با اشاره به این موضوع که معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور سعی کرده است سند سیاستهای علمی و فناوری را بر مبنای اهداف بلندمدت خود تنظیم کند، اظهار کرد: توسعه و تسهیل بخشی برای ایجاد بازارهای مناسب شرکتهای دانشبنیان جزء مهمترین تعهدهای معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور است.
وی ادامه داد: بر مبنای نظامنامه متوازن که در دورهی جدید تدوین شدهاست 6 ماموریت کلیدی برای ستاد دانشبنیان دریایی تدوین شده که اساسیترین آن ترویج فرهنگ و فرهنگ سازی از طریق پرداختن به حوزههای دانشآموزی و دانشجویی است. همچنین توسعه همکاریهای علمی بینالمللی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، باید تلاش کنیم تا جوانان و نخبگانی را که در کشورهای خارجی به سر میبرند پیدا کنیم و آنها را با ظرفیتهای داخل کشور آشنا کنیم و به جذب آنها بپردازیم.
قدیانیفر با اشاره به این موضوع که حمایت از کارهای جدید باید در دستور کار قرار گیرند، خاطرنشان کرد: در صنایع دیگر شاهد حضور استارت آپهای گسترده و فعالی هستیم ، باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا حوزهی دریایی و دریانوردی را همانند صعنتهای دیگر مجهز به استارتآپها کنیم.
رئیس مرکز توسعه و فناوریهای با اشاره به این موضوع که بازار سازی برای صنایع دانشبنیان دریایی از اهمیت بالایی برخوردار است گفت: در کشور ما سواحل بسیار زیادی وجود دارد که میتوانند بازار مناسبی را برای عرضهی محصولات دریایی مبتنی بر دانش فراهم کنند. طبق قانون حمایت از رفع موانع رقابتپذیر بازارسازی صنایع دانشبنیان دریایی باید مورد حمایت قرار گیرند تا سبب شود بازارهای داخلی کشور از دست خارجیان بیرون آید.
وی یادآور شد: از طریق نظامنامهی توسعه فناوری و از طریق ستاد دانشبنیان دریایی میتوان به مجموعهی برنامههای مورد نظر دست یافت و دست به دست هم دهیم و نگذاریم که دیگر کسی نام خلیج همیشگی فارس را لکه دار کند.
انتهای پیام/