رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی سیستان و بلوچستان ادامه داد: بخش عمده این افراد در سنین بین ۳۵ تا ۵۰ سال هستند که سرپرست خانوار محسوب میشوند و اینگونه مرگ و میر در پی حوادث رانندگی که متاسفانه بعد از سکته قلبی دومین عامل در کشور است، خسارات جبرانناپذیری به خانوادهها وارد میکند، بنابراین همه ما باید در راستای گسترش فرهنگ ترافیک و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در جامعه تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه سامانه هوشمند مانیتورینگ راهنمایی و رانندگی سیستان و بلوچستان از بهمنماه سال گذشته فعالیت خود را در استان آغاز کرده، گفت: تاکنون ۱۳ هزار تخلف توسط این سامانه در سطح استان به ثبت رسیده که عمده این تخلفات مربوط به شهر زاهدان و خیابان "دانشگاه" این شهر است.
نامدرست با تاکید بر اینکه سرعت غیرمجاز مهمترین عامل تخلفات راهنمایی و رانندگی در استان است، افزود: ۱۱ هزار مورد از محموع ۱۳ هزار مورد تخلف ثبت شده توسط سامانه هوشمند مانیتورینگ استان مربوط به سرعت غیرمجاز بوده است.
رئیس پلیس راهور سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه سیستم مانیتورینگ استان اعمال قانون خودروها را از طریق سیستم شمارهگذاری به صورت پیامکی به رانندگان اعلام میکند، اضافه کرد: تلاش داریم تا با اقداماتی که به زودی انجام میشود ارسال پیامک ثبت تخلف در سامانه هوشمند مانیتوریگ استان به راننده متخلف در لحظه انجام شود تا رانندگان اشراف پلیس راهور بر نحوه رانندگی خود را بیش از پیش متوجه بشوند.
وی بیان کرد: دوربینهای اتاق مانیتورینگ استان به دوربینهای سطح شهرهای زاهدان، چابهار، ایرانشهر و سراوان متصل است و دوربینهای سطح شهر زابل نیز به زودی نصب و به این سامانه هوشمند متصل میشود. در حال حاضر بیش از ۲۰۰ دوربین در شهر زاهدان فعال است که برنامه داریم تعداد آن را افزایش دهیم و سامانه مانیتورینگ شهرداری زاهدان نیز به زودی راهاندازی میشود که میتواند به تقویت سامانه راهور بپردازد.
انتهای پیام/ع