ایوب درویشی، فرماندار شهرستان چابهار در این جلسه اظهار داشت: یک سوم شهر چابهار عرصه سکونتگاههای غیررسمی است و این امر ارائه خدمات اجتماعی به مردم را دشوار کرده است.
وی افزود: با توجه به برنامههای کلان توسعه شهرستان چابهار، مداخله و برنامهریزی لازم برای توسعه بیش از پیش زیرساختهای سلامت شهرستان ضرورتی اجتنابناپذیر است.
درویشی تصریح کرد: خوشبختانه با اجرای طرح تحول نظام سلامت راه چند ده ساله در توسعه بهداشت و درمان شهرستان چابهار را در مدت کوتاهی پشت سر گذاشتهایم.
فرماندار ویژه چابهار بیان کرد: با وجود پیگیریهای انجام شده و صدور مجوزهای اولیه، شروع عملیات اجرایی، بیمارستان جدید چابهار نیازمند کوتاه کردن روند بروکراسی اداری و مالی است.
معینالدین سعیدی، رئیس شورای اسلامی شهر چابهار نیز در این جلسه اظهار داشت: تاریخچه بهداشت و درمان شهرستان چابهار را میتوان به طور مشخص به ۲ برهه قبل و بعد از سفر دکتر هاشمی، وزیر بهداشت دولت یازدهم به جنوب استان تقسیم کرد.
وی ادامه داد: خدمات ارزنده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه شهرستان چابهار اعتماد متقابل میان مردم و مسئولین سلامت را به دنبال داشت. مردم چابهار انتظار دارند روند توسعه شاخصهای زیرساختی و انسانی در حوزه سلامت شهرستان چابهار با سرعت قبلی خود استمرار پیدا کند.
سعیدی افزود: درصد کمی از داوطلبان چابهاری در هنرستان بهیاری که به تازگی در این شهرستان راهاندازی شده پذیرفته شدهاند و درخواست ما از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان این است که نگاه ویژهای به داوطلبان بومی شهرستان چابهار داشته باشد.
محمودرضا میری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز اظهار داشت: حرکت فرماندار ویژه چابهار در پیگیری نظاممند مطالبات حوزههای مختلف و از جمله بهداشت و درمان شهرستان بسیار ارزشمند است و واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با این حرکت و مطالبات همراه هستند.
وی افزود: اگرچه با اجرای طرح تحول نظام سلامت عرصه جدیدی برای توسعه زیرساختهای بهداشت و درمان باز شده، اما تبدیل سلامت به یکی از اولویتهای مردم و مطالبات اجتماعی ارزشمندترین ثمره اجرای این طرح بود. در بسیاری از خدمات نظام سلامت از "نبود" به "کمبود" رسیدهایم و این حرکت تا حذف فاصله استان با نقاط برخوردار کشور ادامه دارد.
میری بیان کرد: ضریب اشغال تخت در برخی از بخشهای بیمارستان فعلی چابهار بالاتر از ۱۰۰ درصد است و ساخت بیمارستان جدید در این شهرستان با جدیت در دستور کار قرار دارد. ساخت بیمارستان جدید در چابهار علاوه بر ارائه خدمات درمانی به مردم، امکان توسعه آموزش پزشکی در جنوب استان را نیز فراهم میکند.
رئیس دانشگاه علومپزشکی زاهدان تاکید کرد: در پاسخ به مطالبات مردمی و در جهت دستیابی به معیارهای عدالت آموزشی، سهمیه پذیرش دانشآموزان بهیاری بومی شهرستان چابهار افزایش مییابد.
خلیلی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز اظهار داشت: افزایش تعداد رشتههای تحصیلی و تبدیل موسسه آموزش عالی سلامت چابهار به دانشکده از برنامههای مهم حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
انتهای پیام/ع