در بخش دیگری از این گزار آمده است آمریکا تاکنون تنها با انتقادهای لفظی از این نسل کشی انتقاد کرده و از آورگان روهینگیایی حمایت آشکار عملی یا راهبردی جامعی نداشته است. رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا و نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل، چشم انداز مجازات ارتش میانمار را مطرح کردهاند. مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا، نیز اخیراً اوضاع این کشور را «فاجعه بزرگ» و «خشونت اسفناک علیه حقوق بشر» خواند.
اوضاع وخیم این پاکسازی قومی در قرن بیست و یکم، توجه رهبران کنگره آمریکا را از هر دو حزب به خود جلب کرده است. در بیست و هشتم سپتامبر، بیست و یک سناتور دموکرات و جمهوری خواه به رهبری بن کاردین، سناتور دموکرات از مریلند و جان مک کین، سناتور جمهوری خواه از ایالت آریزونا، در نامه ای سرگشاده از تیلرسون، علاوه بر درخواست های دیگر، خواستند آمریکا در روابطش با میانمار تجدیدنظر کند.
نگارنده مطلب در ادامه از ملانیا ترامپ، بانوی نخست آمریکا، میخواهد با آوارگان روهینگیایی در بنگلادش دیدار کند. او میافزاید مقامات آمریکا براساس ادعای خود درباره رهبری بر دنیا باید به وظیفه شان عمل کنند و به خشونت ها و نسل کشی در میانمار علیه مسلمانان روهینگیا پایان دهند.
انتهای پیام/