وی تعداد دانشجويان دانشكده در آغازین سال فعالیت را 320نفر اعلام کرد و افزود: این تعداد در دو گروه معماری و شهرسازی و در مقطع كارشناسی ارشد (كارشناسی معماری، كارشناسی شهرسازی، ارشد معماری، ارشد برنامهريزی شهری) مشغول به ادامه تحصیل شدند.
رئیس دانشکده هنر و معماری با اشاره به اینکه فعالیت پژوهشی دانشکده هنر و معماری در چند سال گذشته روند رو به افزایشی داشته است، اظهار داشت: دانشکده هنر به عنوان بازوی پژوهشی بخش سیاست گذاری کشور و استان نقش در خوری را دارد به گونه ای که در حال حاضر 7 پژوهش ملی و استانی در زمینه شهرسازی و برنامه ریزی شهری و طراحی شهری و میراث فرهنگی در دانشکده در حال انجام است.
رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان با بیان اینکه در حال حاضر، برنامه توسعه ۱۰ ساله دانشکده تدوین شده است، گفت: در این برنامه بر اساس نیازها و توانهای بومی و سیاستها و راهبردهای دانشگاه، استان و کشور، راهاندازی چندین رشته جدید در مقاطع مختلف در دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان در نظر گرفته شده است.
وی ضمن یادآوری نقش پررنگ دانشکده هنر در آفرینش و تقویت هنر بومی و فولکلور و همچنین هنر اصیل ایرانی - اسلامی و معماری و شهرسازی نوین، تصریح کرد: در جهانی پر از هنروارههای پر زرق و برق، دانشکده رسالت خود را تلاش در بازآفرینی هویت فرهنگی و هنر اصیل و بومی میداند.
ایراندوست با اشاره به پیشرو بودن دانشکده هنر و معماری در آموزش، تولید و ترویج علم، فرهنگ، و هنر، تصریح کرد: دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان در منطقه و کشور دارای جایگاه ممتازی است که این امر با حضور اساتید متعهد، فرهیخته، آزاداندیش و کارآفرین عینیتی دو چندان یافته است.
وی در خصوص ساختمان دانشکده هنر و معماری، توضیح داد: این ساختمان مطابق با استانداردهای طراحی فضاهای آموزشی و اختصاصی جهت رشتههای آموزشی این دانشکده و طراحی همسو با هویت ویژه دانشکده هنر و معماری، ساخته شده است.
رئیس دانشکده هنر و معمار، با اعلام اینکه فاز نخست این دانشکده با مساحت مجموع ۴۶۰۰ متر مربع به بهرهبرداری رسیده است، گفت: ساخت فازهای ۲ و ۳ نیز در مساحت حدود چهار هزار متر مربع در برنامه آتی دانشگاه کردستان گنجانده شده است.
وی با بیان اینکه استادان فعال دانشكده در هر سه رشته شهرسازی، معماری و موسيقی مشغول به ارائه خدمات آموزشی هستند، گفت: در گروه معماری 5 نفر استاد يار، در گروه شهرسازی 3نفر دانشيار و يك نفر مربی و در گروه موسيقی نیز 2 نفر مربی در این دانشکده حضور دارند و همزمان جذب استادان در رشته شهرسازی، طراحی شهری، موسیقی و پژوهش هنر در دستور کار دانشکده قرار دارد.
ایراندوست امكانات آموزشی دانشکده را شامل كلاس درس، آتليه، كارگاه شهرسازی، آمفی تئاتر، نمايشگاه و سالن دفاع دانست و اظهار کرد: ساير امكانات رفاهی و آموزشی دانشکده شامل بوفه، ويديو پروژكتور و برد هوشمند است.
وی در پایان در خصوص اهم فعالیتهای جانبی دانشکده یادآور شد: برگزاری كارگاه های آموزشی معماری، سمينار و جلسات آموزشی، برگزاری سمينارهای شهرسازی و همايش بينالمللی، دعوت از اساتيد موسيقی و چاپ نشريه تخصصی گروه شهرسازی از دیگر فعالیتهای دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان است.
انتهای پیام/