سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با میوه‌های خیلی رسیده چه کار‌هایی می‌توانید بکنید؟

میوه‌هایی دارید که خیلی رسیده‌اند، پوستشان تیره شده و نمی‌دانید با آن‌ها چه بکنید؟ما برای شما چند ایده‌ی جالب در این باره داریم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،میوه‌هایی دارید که خیلی رسیده‌اند، پوستشان تیره شده و نمی‌دانید با آن‌ها چه بکنید؟ما برای شما چند ایده‌ی جالب در این باره داریم.

 ۱. فریزشان کنید!

این اولین توصیه‌ی ما به شماست زیرا فریز کردن کمک می‌کند فرایند رسیده‌تر شدن میوه متوقف شود. شما می‌توانید تمام میوه‌ها را در پایان فصلشان فریز کنید تا بعداً از آن‌ها استفاده کنید؛ از بلوبری گرفته تا موزهای در حال تیره شدن. اگر میوه را به درستی فریز کنید، 6 ماه تا یک سال خوشمزه خواهد ماند. و اما چند نکته در مورد فریز کردن میوه‌ها:

تمام انواع میوه‌ها را در یک سینی به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید تا به هم چسبیده و انبوه نشوند، سپس آن‌ها را در کیسه‌های زیب‌دار پلاستیکی یا ظروف پلاستیکی مخصوص فریزر بگذارید. آب مرکبات را به شکل مکعب‌های یخی درآورید تا استفاده از آن‌ها راحت‌تر شود.

موز یخ زده کاربردهای زیادی دارد؛ برای اسموتی‌ها یا دیپ شکلات و ...، موزها در هر حالتی که باشند می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

میوه‌هایی که هسته دارند، هسته‌هایشان را جدا کرده و سپس ورقه یا خُرد کرده و فریز کنید تا بعداً در اسموتی‌های‌تان از آن‌ها استفاده کنید. میوه‌های چون سیب، گلابی و ... را بعد از غلتاندن در آبلیمو فریز کنید تا تغییر رنگ ندهند.

۲. از پوستشان استفاده کنید!

می‌توانید پوست میوه‌هایی چون لیموترش، گریپ فروت، پرتقال، سیب، گلابی، نارنگی یا لیمو شیرین را جدا کرده و آن‌ها را فریز کنید. یک راه دیگر هم این است که پوست میوه‌ها را با هم یا جداگانه با حرارت ملایم تفت دهید تا خشک و کمی برشته شوند.

۳. اسموتی درست کنید!

میوه‌های رسیده معمولاً خیلی شیرین هستند و می‌توانند اسموتی‌های شما را به خوبی طعم دار کنند. می‌توانید اسموتی را در بطری‌های کوچک فریز کرده و بعد از آن‌ها استفاده کنید.

۴. مربا یا سس درست کنید!

فریز کردن کمک می‌کند فرایند رسیده‌تر شدن میوه متوقف شود. شما می‌توانید تمام میوه‌ها را در پایان فصلشان فریز کنید تا بعداً از آن‌ها استفاده کنید؛ از بلوبری گرفته تا موزهای در حال تیره شدن. اگر میوه را به درستی فریز کنید، 6 ماه تا یک سال خوشمزه خواهد ماند

یکی از بهترین کاربردهای میوه‌های رسیده این است که با آن‌ها مربا یا سس درست کنید. توت فرنگی، انبه، هلو و بری‌ها همگی می‌توانند بعد از خیلی رسیده شدن ظاهر ناخوشایندی پیدا کنند، اما اگر تبدیل به مربا یا سس شوند، طعم بسیار مطلوبی خواهند داشت. از سس یا مربای میوه‌ها می‌توانید به عنوان تاپینگ بستنی یا دسرهایی مانند چیزکیک استفاده کنید.

۵. آبمیوه تهیه کنید!

می‌توانید آب میوه‌های رسیده را گرفته و آن‌ها را به‌صورت مکعب‌های یخی نگهداری کنید. تا زمانی که طعم میوه برنگشته باشد می‌توانید آب آن را بگیرید و با آن‌ها نوشیدنی‌های خوشمزه و مغذی تهیه کنید.

۶. پای یا دسر درست کنید!

میوه‌های رسیده‌تر شیرین‌تر هستند و این باعث تقویت طعم پای یا دسرتان خواهد شد. قسمت‌های خیلی رسیده‌ی میوه را که احتمالاً تغییر مزه داده‌اند جدا کنید و بخش باقیمانده را به تکه‌های مورد نظرتان تبدیل کرده و با آن‌ها پای یا دسر درست کنید.

منبع:تبیان

انتهای پیام/

ترفندهایی برای استفاده مفید از میوه های خیلی رسیده

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.