وی افزود: توصیه میشود افراد در طول روز بیش از ۳ استکان چای ننوشند.
این کارشناس تغذیه با اشاره به نحوه فرآوری چای اظهارکرد: برگ گیاه چای برای رسیدن به دست مشتریان در کارخانهها فرآوری شده و همین موضوع نیز سبب میشود تا حدود زیادی خواص غذایی چای از میان برود.
کریمی زاده در رابطه با اصلیترین مضرات مصرف بیش از اندازه چای در طول روز تصریح کرد: چای دارای کافئین است و مصرف بیش از اندازه آن سبب میشود افراد دچار مشکلاتی نظیر تپش قلب و مشکلات قلبی شوند.
وی با تاکید بر اینکه مصرف چای پر رنگ مضرات بیشتری به نسبت چای کم رنگ دارد گفت: افرادی که علاقه زیادی به نوشیدن چای دارند، تا حد امکان از خوردن چای پر رنگ خودداری کنند.
این کارشناس تغذیه در رابطه با بهترین جایگزینهای موجود برای چای خاطرنشان کرد: دم نوشهایی مانند گل گاوزبان، به لیمو و آویشن میتوانند بهترین نوشیدنیهای جایگزین برای مصرف به جای چای در طور روز باشند.
منبع:بهداشت نیوز
انتهای پیام/
ایندرستاست
منه بچه کشاورز میدونم این محصول چجوری به دست میاد
اگه چای داخلی جایگزین محصولات آشغال خارجی بشه ....
یک لیوان چای ایرانی ویک لیوان چای خارجی رو کنار هم بزارید
۲۴ساعت بعد برید سراغ چاییها متوجه میشی که یکیشون گل خالیه بعد خالیش کن تو ظرف شویی متوجه میشی کمی هم رنگش قرمزه این همون چای خارجیه با هر نوع مارکی
بهتون قول میدم لیوان چای ایرانی رنگش فقط مقداری کدر شده باشه ایرانی بنوشید هر مقدار که دلتون خاست
هر دو ماهی یکی میخورم