وی به ورود حجم بالای سیلاب به استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: استان بوشهر در پایاب حوزههای بزرگی قرار گرفته که اغلب انها از استان فارس سرچشمه میگیرند.
رجایی افزود: سیلابهایی که در رودخانههای اصلی و فرعی و فصلی استان جاری میشوند بدون استفاده به دریا میروند و با در نظر گرفتن ملاحظات زیستمحیطی مجوز ساخت پنج سد بالای ۱۰ میلیون مترمکعبی را از وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه و محیط زیست را گرفتیم.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه سدهای ما سالانه میتوانند ۵۰۰ میلیون مترمکعب آب از سیلابهای زمستانی را ذخیره کنند و به صورت بهنگام در اختیار مصرفکنندگان قرار دهند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان بوشهر بیان کرد: این سد آبپا صرفا با هدف کنترل سیلاب ساخته شده است و هدف ذخیرهای و هدف مخزنی ندارد.
وی اضافه کرد: این سد به صورت سد تاخیری است و سیلاب با حجم بالغ بر ۱۰۰ مترمکعب بر ثانیه در این جا مهار میشود و از طریق لوله تخلیه به صورت سه متر بر ثانیه تخلیه میشود و در تغذیه سفرههای زیرزمینی استفاده میشود.
ارسلان زارع فرماندار دشتستان نیز از تکمیل سد آبپای ارغون دشتستان تا پایان امسال خبر داد و اضافه کرد: احداث این سد با هدف مدیریت سیلاب انجام شده و هزینه اجرای این سد ۱۲ میلیارد تومان است.
انتهای پیام/ز